Erenler’e ‘Millet Kıraathanesi’ müjdesi


AK Parti Afyonkarahisar Belediye BaşkanAdayı Mehmet Zeybek’in Erenler mahallesine ziyareti adeta bir miting havasınadönüştü. Zeybek’in konuşması sık sık ‘Zeybek Başkan’ ‘Yaparsa AK Parti Yapar’sloganıyla kesildi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Zeybek belediyebaşkanı seçilmesi halinde Erenler’e ‘Millet Kıraathanesi’ yapacağının sözünüverdi.

AK PartiBelediye Başkan adayı Mehmet Zeybek, Erenler Mahallesinde mahalle toplantısıyaptı. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan Zeybek’e ilgi yoğundu.  Adeta bir miting havasında geçen buluşmadaZeybek’e AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Kadın Kolları Başkanı FerdaErtürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Belediye Meclis üyeleri, İlGenel Meclis üyeleri, parti teşkilatı ve çok sayıda partili eşlik etti.

“Erenler’in sorunlarını Zeybek çözer”

İlk konuşmayıErenler Mahallesi Muhtarı Hurşit Sabri Çetin yaptı. Davetine icabet edenBelediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. Konuşmasının devamındamuhtarlığı kazanması takdirde Erenlere yapacağı projeler hakkında bilgi verenÇetin, Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek ile organize bir şekilde çalışarakmahallenin sorun ve taleplerini ivedilikle çözüme kavuşturacağını ifade etti.“Belediyemiz ile Erenlerli vatandaşlarımız arasında bir köprü olacağım” diyenÇetin, “Son 5 yılda Afyonkarahisar’da en fazla büyüyen bir mahallemiz var. 30bine yaklaşan nüfus ile sorunlarımız her geçen gün artıyor. Kanalizasyon, içmesuyu ve yol gibi sorunlarını en aza indirmek için Belediye Başkan adayımızMehmet Zeybek ile ortak akılla çalışacağız. Zira Erenler’in sorunlarını çözerseZeybek çözer” şeklinde konuştu.

“2019-2020 eğitim öğretim yılındaErenler’de değişim olacak”

ErenlerMahalle Muhtarı Hurşit Sabri Çetin’in konuşmasından dolayı teşekkür edenZeybek, 31 Mart yerel seçim için mahalle sakinlerinden destek istedi. 31 Martseçiminin memleket ve gönül işi olduğunu kaydeden Zeybek, “BenErenlerlihemşehrilerim demeyeceğim, köylülerim diyorum. Çünkü benim akrabalarımburada oturuyor. Benim köyümde Erenler’den üç kilometre uzaklıkta. BenÇayırbağ’lıyım. Allah nasip ederse, 31 Mart da sizlerin destekleriyle belediyebaşkanı olduğumuzda Erenler Mahallemizin tüm problemlerini çözmeye vaatediyoruz. AK Parti İl Başkanlığı görevini yaptığım dönemde de muhtarımız ile biraraya gelip problemleri dinleyerek ilgili kuramların sayesinde sorunlarınıçözüyorduk. Belediyeyi kazanmamız durumunda 2019-2020 eğitim öğretim yılıiçinde Erenlerde değişim yılı olacağının sözünü veriyorum” ifadelerinikullandı.

“Sorunları çözecek güce sahibiz”

Erenler ileilgili bir projesinden de bahseden Zeybek, “Yeşil alanların eksikliği,parkların yetersiz olduğunu gördük. Erenler’de yaşayan öğrencilerimiz içinsosyal ve kültürel alanlar kazandıracağız. Bu anlamda ilk projemiz ‘ErenlerMillet Kıraathanesi’ olacak. Bu memlekete en iyisini AK Parti yapar.Geleceğimiz olan genlerimiz için rahatça gezip dolaşabileceği güvenli parklarve alanlar oluşturacağız. Bazıları gibi kuru vaatlerde bulunmuyoruz. Erenler’inen büyük sorununun altyapı olduğunu biliyoruz. Son 4 veya 5 yıl önce bir köygörümünde olan mahallemiz Afyon Kocatepe Üniversitesinin sayesinde bir modernbir mahalle konumuna dönüştü. Konutlaşmada şehir merkezine göre 3 kat olduğunugöz ününde bulundurursak, bazı sıkıntılar da elbette olacaktır. Bizde busorunların üstesinden gelecek güce sahibiz. Mahalle sakinlerimiz kesinlikleendişeye kapılmasın. Bu sorunları çözecek güce ve imkânına sahibiz” şeklindekonuştu.

Konuşmalarınınardından AK Parti Başkan Adayı Mehmet Zeybek, Erenler Mahallesi Muhtarı HurşitSabri Çetin ve parti teşkilatıyla birlikte Erenlerde faaliyet gösteren cafeleriziyaret ederek, işletme sahipleriyle bire bir görüştü. Zeybek, ziyaretsırasında öğrencilerin istek, talep ve önerilerin dinledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri