Engellilerin gönüllerinde taht kurdu

AK Parti İlBaşkanı Av. Hüseyin Sezen’in geçtiğimiz haftalarda ziyaret ettiği Şuhut ÖzelAler Yaşam Engelli Bakım Merkezinde engellilerin taleplerini dinlemiş, engellibireyler de tetris talep etmişti. Sezen verdiği sözü tutarak engelli bireyleringönüllerinde taht kurdu.

Şuhut ilçesinde faaliyetlere başlayan Özel Aler YaşamEngelli Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek engelli bireylerle bir araya gelen AKParti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, engellileri tek tek dinleyerek tetristaleplerini not etmişti. Sezen sözünü bugün gerçekleştirdi. İl BaşkanYardımcısı İbrahim Eroğlu tarafından dağıtılan tetrisler engellilerin yüzünü güldürdü.

Sezen’e teşekküretti

Hediyelerini alan engelli bireylerin yaşadıklarımutluluğun yüzlerine yansıdığını ifade eden Eroğlu, “Engelli olmak bazendoğuştan, bazen de kişinin hayatta iken yaşadığı hastalık ya da kazalardameydana gelebiliyor. Yani kişinin tercihi değildir ve herkes birer engelliadayıdır. AK Parti hükümetleri de bugüne kadar bu bilinçle engellivatandaşlarımızın yaşam standartlarını kolaylaştıracak çalışmaları ortaya koyduve koymaya devam ediyor. Bizler de İl Başkanımız Av. Hüseyin Sezen’inengellilere verdiği sözün gereğini yapıyoruz. Ben buradan İl Başkanımız Av.Hüseyin Sezen’e teşekkür ediyorum. Engellilerimize her türlü desteği verecek veher türlü kolaylığı sağlayacağız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri