EN BÜYÜK PROJEMİZ ‘GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ’


AK Parti BelediyeBaşkan Adayı Mehmet Zeybek, seçim bürosunda vatandaşlarla buluştu. Hafta sonuda Yeşilyol Caddesinde istişare toplantısı adı altında vatandaşlarıntaleplerini dinleyen Zeybek, yaptığı açıklamada, “Afyonkarahisar’da AKBelediyeciliği devam ettireceğiz. En büyük projemiz ise “Gönül Belediyeciliği”ile tüm gönüllere gireceğiz” ifadelerini kullandı.

Esnaf ziyaretleri, ev ve mahalle toplantılarındavatandaşlarla buluşarak seçimler için destek isteyen Zeybek, seçim bürosunuziyaret eden vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşlaraziyaretleri ve kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür edenZeybek,  gece gündüz çalışarak 31 Mart’tazaferle ayrılacaklarına inandıklarını söyledi.

“Dertleriniz iledertleneceğim”

Vatandaşlara projeler hakkında bilgiler veren Zeybek,“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup toplantısında belediyebaşkanlık adaylık görevini bize tevdi etti. O günden itibaren gece gündüzdemeden çalışıyoruz. 31 Mart yerel seçimlerde halkımın teveccühüne mazharolacağım. Afyonkarahisar’ımıza hizmetin en iyisini yapacağım. GönülBelediyeciliği ile her mahalleye her sokağı dolaşarak, sorunu yerindeçözeceğim. Halkımdan güçlü bir şekilde destek istiyorum. Vatandaşlarla birarada olacağım. Dertleriniz ile dertleneceğim. Hep birlikte sorunları çözmekiçin uğraşacağız. Yeşilyol Caddesi’ndeki seçim büromuz sizin yerinizdir ve herzaman kapımız sizlere açıktır. Destekleriniz için hepinize çok teşekkürediyorum” diye konuştu.

Her hafta düzenli olarak yaptığı istişare toplantısına AKParti İl Tanıtım ve Medya Başkanı Selim Arıcı, İl Gençlik Kolları Başkanı EthemKarahan, Belediye Meclis adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Seçimbürosunu ziyaret eden vatandaşlarla AK Parti Belediye Başkan adayı MehmetZeybek ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri