Emniyet Teşkilatı’ndan AEV’e sms desteği

İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve EmniyetTeşkilatı, Afyon Eğitim Vakfı’nın kısa mesaj ile bağış kampanyasına destekverdi.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174’üncüyıldönümü dolayısıyla kutlanan Polis Haftası kapanırken İl EmniyetMüdürlüğü’nden anlamlı eğitime anlamlı bir destek geldi. İl Emniyet MüdürüGürsel Yıldız ve Emniyet Teşkilatı, Afyon Eğitim Vakfı’nın kısa mesajla bağışkampanyasına destek olarak toplumsal konulardaki hassasiyetini bir kez dahaortaya koydu.

EĞİTİM İLE SUÇ ORANI DÜŞER

Eğitim ve öğretimin ülkemiz için son dereceönemli olduğunu belirten İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, “İstatistikler vetecrübeler göstermiştir ki eğitim düzeyinin arttığı toplumlarda suç oranlarıdüşmektedir. Afyon Eğitim Vakfı’nın gençlerimize verdiği destek, geleceğimizeyapılan yatırımdır. Afyon Eğitim Vakfı’nı verimli ve sonuç alan çalışmalarıdolayısıyla kutluyoruz” dedi.

EMNİYET TEŞKİLATI GÖZBEBEĞİMİZ

Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri MuratDiker ise Emniyet Teşkilatı’na teşekkür etti. Diker, “Ülkemizin gözbebeği olanEmniyet Teşkilatımız’ın 174’üncü kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Sayın EmniyetMüdürümüz ve değerli polislerimiz Polis Haftası’nda Afyon Eğitim Vakfı’nın kısamesajla bağış kampanyasına destek oldular. Kendilerine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri