Elmas Küpe Modelleri ve Fiyatları


Takılar bir bayanın her zaman sahip olup, kullanmakisteyeceği ziynet eşyalarıdır. Biraz güzel görünmek biraz da gösteriş içintercih edilen takılar, uzun yıllardır ilgi odağıdır. Güzellikten bahsettiğimizbu noktada elmasları ve pırlantaları es geçmek pek doğru olmaz. Elmaslarherkesin sahip olmak isteyeceği eşsiz güzellikteki değerli taşlardır. Günümüzdedaha çok çeşitli takıların süslenmesi işleminde kullanılarak bayanlarınbeğenisine sunulmaktadır. Bayanlar istedikleri ürüne en uygun seçenekleri değerlendirerekalışverişlerini gerçekleştirmektedirler. Bunun kriterlerini ise kaliteliişçilik belirmelemektedir. Her yıl birbirinden farklı elmas küpe modelleri tasarlanarak, elmas takıların pazarına biryenisi eklenmektedir.

                            Bayanların tercih listesi şüphesiz kabarık bir listeden ibarettir ancakbu listenin başını çekenin elmas küpelerolduğu şüphesiz bir gerçektir. Elmas küpeler bir bayanın şıklığını vezarafetini ortaya çıkarabildiği gibi de olgunluğunun da bir yansımasıdır. Bir yap-bozunminik parçalarının birleşimiyle güzel bir manzaranın bütününüoluşturmaktadırlar.

                             Yüzyıllardır süregelen bu talebi günümüzde karşılayan birçok firma vekuruluş yer almaktadır. Bu firmaların birçoğu kuyumculuk hizmeti adı altındaverdikleri hizmetlerle, piyasanın iplerini ellerinde tutmaktadırlar. Gerek özeltasarım gerekse önceden geliştirdikleri tasarımlarla ürünlerini pazara sunarak,müşteri taleplerini kendilerine çekmeye çalışmaktadırlar. Rekabetin sert olduğubu sektör pahalı bir pazar olması sebebiyle fiyat bakımından dikkat çekicidir.Özellikle elmasın çok değerli sayıldığı kabul edilirse, elmas küpe fiyatları belirlenirken ve satın alınırken koşullar iyiincelenmelidir.

                             40 seneyi aşkın bir süredir hizmet veren Mercan Ziya Göral belki de busektörün köklü kuyumcularındandır. Köklü kuyumculuk hizmetiyle müşterileriningözünü alabildiğince alan tasarımlarıyla haklı yerini edinmiştir. Mercanziyagoral.com internetaracılığıyla hizmetlerini dijital bir ortam üzerinden sağlayarak sağladığıyenilikleri arttırmıştır. Özellikle kulağınızda güzel bir yer edinmesiniistediğiniz elmas küpelerintasarımıyla cazip bir kuyumcu haline gelmiştir. Elmas küpe fiyatlarını öğrenmek için site üzerindeki bilgileraracılığıyla iletişime geçerek verimli bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.

Elmas küpe fiyatları,seçilen elmas küpenin işçiliğine, elmasın karatına, rengine ve işçiliğindekullanılan madenlere göre belirlenmektedir. Bu bilgilere mercanziyagoral.com adresinden detaylı bir bilgilendirme metniaracılığıyla ulaşabilmeniz mümkündür. Altının rengi, ayarı, pırlantadaki veyaelmastaki parlaklık, taş adedi, karatı, ürünün taş kesimi, rengi, ağırlığı,eni, boyu gibi bilgileri edinebilirsiniz. Edinilen bilgilerle elmas küpeler arasında karşılaştırmalaryapabilir, zevkinize en uygun seçeneği seçebilirsiniz. Ya da özel tasarımistiyorsanız, istediğiniz tasarıma yönelik düşünceleri kuyumcuya ileterekkendini zevkinizi yansıtabilirsiniz. Her halükarda kulağınızda hoş bir parıltıyayacaklardır.

Mercan Ziya Göral ile çıkmış diğer haberlerden bazıları:

https://www.eskisehirhaber26.com/yasam/2017-yilinda-one-cikan-10-adet-carpici-safir-kolye-modeli_4120

http://www.akasyam.com/istanbulun-en-onemli-butik-mucevher-magazalarindan-biri-mercanziyagoral-154264/

https://www.gundem33.com/2019-yilinda-ozel-tasarim-pirlanta-yuzuk-yaptirmak-moda-olacak/3762/

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri