EĞİTİME DESTEK DEV PROJEDE BİNLERCE KİTAP DAĞITILDI


Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar1 No’lu Şube, Milli EğitimMüdürlüğü ve Afyon Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen Kitap OkumaYarışmasının kitap dağıtım töreni Afyon Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Şube Başkanı Mustafa Arslan açılış konuşmasında; ‘’Eşdeğerprojeler içerisinde rekor seviyede öğrenci katılımı ile gerçekleşen dev birprojeyi uygulamanın milletimize, geleciğimize dair sorumluluğumuzun gereğiolduğunu’’ belirtti.

Üçüncüsünü düzenlediğimiz Kitap Okuma Yarışması ileilimizdeki öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmayıhedeflediğimizi, bu projenin Türkiye çapında çok büyük bir proje olduğunusöyledi.

Eğitim çalışanlarımızın özlük ve özgürlükle ilgilimücadelesinin yanında, Eğitim ve Sosyal çalışmaları da önemsediklerini belirtti.Milli Eğitim Müdürümüze, özverili çalışan tüm ekibine, Okul müdürleri ve eğitimçalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın; ‘’Projenin paydaşıolmaktan çok mutlu olduğunu. Böylesi büyük bir projede Eğitim Bir-SenAfyonkarahisar 1 No’lu Şubenin büyük bir özveri ile çalıştığını belirti.’’

Bu projenin 3 yıllık bir proje olduğunu ve böylece 30 000’eyakın kitabın okul kütüphaneleri ile buluşturulduğunu ve okul kütüphanelerininde zenginleştiğini belirtti.

Afyon Belediye Başkanımız Burhanettin Çobana katkılarındandolayı teşekkür etti. Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar1 No’lu Şube başkanı MustafaArslan ve ekibine özverilerinden ve eğitime katkılarından dolayı tebrik ve teşekküretti.

Afyon Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’’Eğitim Bir-Senöncülüğünde başlayan projenin üç sene önceki ilk uygulamasında o dönem şubebaşkanı olan Abdullah Çelik ile yaptığı görüşmeyi hatırlattı. Abdullah ÇelikProjeden ilk defa bahsettiğinde duyduğu heyecanı dile getirdi.

Bu tarz büyük bir projenin daha önce belediyeler açısındanda örneğine rastlanmadığını vurguladı. Hediyelerden daha ziyade yarışmakapsamında okutulan kitaplar vesilesiyle genç nesillerin Milli ve Manevideğerleri kazanacak olmalarını önemsediğini, bunun kendisi için daha önemliolduğunu vurguladı.

Bu projenin içinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirtenÇoban,proje ortağı Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Beye, Eğitim Bir-Sen Şube BaşkanıMustafa Arslan ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti. Eğitime katlıklarından dolayıtebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri