EĞİTİM BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ AEV'İ TÜRKİYENİN MARKASI YAPACAĞIZ

Ak PartiMilletvekili Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.DoktorVeysel Eroğlu, AK Parti AfyonkarahisarBelediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, İl GenelMeclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK PartiKadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı EthemKarahan, belediye ve meclis üyesi adayları ile parti üyeleri Afyon EğitimVakfını ziyaret etti.

Eroğlu,“Partimizinbirinci önceliği eğitimdir. Eğitim kalitesini yükseltmek için elimizden geleniyapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi. Eroğlu, Afyon EğitimVakfı’nın öğrencilere katkısını gördüklerini ve takdirle karşıladıklarınısöylediler.

EĞİTİM İÇİN HAYIR YAPANLARIN AMEL DEFTERLERİ KAPANMAZ

Eroğlu,hayırseverleri Afyon Eğitim Vakfına bağış yapmaya çağırarak, eğitim için hayıryapanların vefatından sonra da, yaptırılan okullarda öğrenim görenler olduğusürece veya okumasına yardım edilen öğrencilerin ileride faydalı işler yaptığısürece amel defterlerinin açık kalacağını belirtti.

BU ŞEHİRİN VAKFI OLAN AFYON EĞİTİMVAKFINA HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZ

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan AdayıMehmet Zeybek de eğitime çok önem verdiklerini yineleyerek, AEV tarafındanyapılanları memnuniyetle izlediklerini ve AEV Afyonkarahisar’ın değilTürkiye’nin markasını yapmak için her türlü desteği vereceklerini belirtti

AK PARTİ HEYETİ TOPLUCA AEV İÇİN SMS ATTI


Ziyarettebulunan heyet topluca “BAĞIŞ” yazarak “6703” e SMS atarak AEV’e bağıştabulundular ve tüm Afyonluları bağışa davet ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri