Eğitim Bir-Sen'den AK Parti İl Başkanlığı'na ziyaret

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar  1 Nolu Şube Başkanı Mustafa ARSLAN ve yönetimkurulu üyeleri, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar  1 Nolu Şube Başkanı Mustafa ARSLAN, “5600üyemizle Afyonkarahisar’ın en büyük sivil toplum kuruluşuyuz.  Bizler, eğitim alanın da faaliyet gösteren,özelde kamu çalışanlarının demokratik, özlük ve ekonomik haklarını iyileştirmekve geliştirmek genelde ise tüm insanlığın huzur ve refahını amaç edinmiş birsivil toplum kuruluşuyuz. 14 Şubat 1992’de rahmetli Genel Başkanımız MehmetAkif İnan’ın öncülüğünde kurulmuş ve çeyrek asırlık sendikal mücadelededestanlar yazmış erdemliler hareketiyiz. Ülkemizin geleceği ve refahı için hertürlü yararlı çalışmaların içinde olacağız ve bu tür çalışmalarıdestekleyeceğiz.’’ Dedi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin SEZEN ziyaretten duyduğumemnuniyeti dile getirerek, ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçmektedir. Bundanönceki dönemlerde taşın altına elini koyduklarını bildiğimiz Eğitim Bir Sencamiasına bundan sonraki süreçlerde de çok büyük görevler düşeceğini dilegetiren SEZEN, Bu süreçte de Eğitim Bir Sen camiasının ülkemizin geleceği vebekası için üzerine düşen görevi yapacaklarından hiçbir şüphelerinin olmadığınıdile getirdi. Ayrıca Eğitim Bir Sen Afyonkarahisar Eğitim Bir Sen 1 Noluşubesinin başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti ve bundan sonrakiçalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

Hoş sohbet içinde gerçekleşen ziyaret bilgi alış verişişeklinde gerçekleşti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri