Eğitim Bir-Sen iş yeri temsilcileri eğitimi başladı


Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube, teşkilateğitimi kapsamında işyeri temsilcileri ile tüm ilçelerde çalışmalarına hızverdi.

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube tarafından işyeri temsilcilerine yönelik teşkilat eğitimi 12 Mart Salı günü verilmeyebaşlandı.

Sultandağı, Bayat, Çay, Çobanlar, Sinanpaşa ve İscehisarilçelerinde görev yapan Eğitim Bir-Sen iş yeri temsilcilerine "Dünya’da veTürkiye’de Sendikacılık, Teşkilat Kültürü, Temsil ve İletişim  Becerileri,Sosyal Medya ve Algı Yönetimi’’ konularında eğitim verildi.

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube BaşkanıMustafa ARSLAN, ”Türkiye’nin en büyük emek ve özgürlük hareketi olarak gücümüzegüç katmak ve yetkimizi pekiştirmek adına çalışmalar yapmayı sürdürüyoruz.Teşkilatımızı daha diri, daha canlı tutabilmek, alanda gücümüze güç katabilmekve sesimizi daha gür bir şekilde çıkarabilmek adına Teşkilat Eğitimlerigerçekleştiriyoruz. 18 ilçemizde 747 temsilcimizin hepsine bu eğitiminverilmesi noktasındaki planlamamızı yaptık.” dedi.

ARSLAN ”Zirveden yeni ufuklara doğru yol alıyoruz.Türkiye’de 426 bin üye sayısıyla en büyük sivil toplum örgütüyüz. Bu bizlereyeni ve ağır sorumluluklar getiriyor. Bu güce ulaşmamızda en büyük katkıyı işyeri temsilcilerimizin sağladığının farkındayız. İşyeri temsilcilerimiz bizimalandaki gözümüz kulağımızdır. Temsilcilerimiz iş yerinde bizleri güçlü veetkili temsil ile alanda güçlüyüz. Bu yönüyle iş yeri temsilcilerimizegüveniyor, ve kendilerinin samimi gayretleri ile iftihar ediyoruz.

Etkili ve yetkili sendika olmamızın mimarlarısizlersiniz.” dedi.

“En büyük gücümüz örgütlülüğümüzdür” diyen ARSLAN :‘’Kazanımlarımızın ve çalışmalarımızın en güzel şekilde anlatılması gerekiyor.Bizim ulaşamadığımız yerde elimiz, göremediğimiz noktalarda gözümüzsünüz. Bizbiliyoruz ki orada bizim bir temsilcimiz var. Ve sendikamızı en iyi, en güzelşekilde temsil ediyor.’’ dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri