ZEYBEK: 31 MART AFYONKARAHİSAR İÇİN TARİHİ FIRSAT


AK PartiAfyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, Harbiş ve Karşıyaka kapalısemt Pazar yerini gezerek seçmenlerinden oy istedi. 31 Mart’ın Afyonkarahisariçin tarihi bir fırsat olduğunu ifade eden Zeybek “Bazı adaylar gibi balonprojeler değil, gerçekçi, uygulanabilir vizyon projelerle şehrimizi Türkiye’ninmarka şehri yapmak için geliyoruz” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek,AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İbrahim Yurdunuseven, Merkezİlçe Başkanı Bülent Eser, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve Belediye Meclisüyesi adayları ile Karşıya ve Harbiş kapalı pazar yerini ziyaret ettiler.

“PAZARCI ESNAFIMIZINHER ZAMAN YANINDA OLACAĞIM”

Başkan Zeybek, pazar esnafı ve alışveriş yapan halkın yoğunilgisiyle karşılaştı. Afyonkarahisar Sebzeciler ve Meyveciler Odası BaşkanıVeysel Gök’ün de eşlik ettiği ziyarette vatandaşlarla konuşan Zeybek, şunlarısöyledi. “Sabahın erken saatlerinde sebze ve meyve haline giderek ürünlerinialıp daha sonra pazarda tezgâhını açıp akşamın geç saatlere kadar rızıklarıiçin mücadele veriyorlar. Pazarcı kardeşlerimin bu helal mücadeleden dolayı herzaman yanlarındayım. Fuar pazar yeri ve semt pazar yerlerin sıkıntılarınıbiliyoruz. Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ın yaptığı semt pazarları ileyağmurda çamurda, soğukta sıcakta pazarcı esnafımızı tezgâh açmaktan kurtardı.Bizler göreve geldiğimiz zaman pazarcı esnafımız ile istişareler yaparak dahamodern kapalı pazarlarımız ve bunun yanında sağlıklı ve modern ortamlardaçalışma imkânını sağlayacağız. Vatandaşlarımızda da her türlü hava koşulundarahat bir şekilde semt kapalı pazar yerlerinde alış verişlerini yapabilmeninmutluğunu yaşayacaklar.”

“AFYONKARAHİSAR’IKATILIMCI ANLAYIŞLA YÖNETECEĞİZ”

Gönül Belediyecilik anıayışı ile hizmet edeceğini ifade edenZeybek, “Belediye olarak vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizim için önemlive değerli olacak. Halkımızın eleştirilerine de mutlakakulak vereceğiz. Yapıcı eleştirilere her zaman açık olacağız. Ben değil bizdiyeceğiz. Şehrimizin kurum kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarını önemseyerekuyum içinde çalışmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerime söz veriyorum,Afyonkarahisar’ı hep birlikte yöneteceğiz. 31 Mart’ın Afyonkarahisar içintarihi bir fırsattır. Bazı adaylar gibi balon projeler değil, ayağı yere sağlambasan gerçekçi, uygulanabilir vizyon projelerle sizlerin huzurunuza çıktık.Şehrimizi Türkiye’nin marka şehri yapmak için geliyoruz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri