YURDUNUSEVEN’DEN AFYON HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ


AK Parti AfyonkarahisarMilletvekili İbrahim Yurdunuseven, 31 Mart yerel seçim sonuçları sonrasında birteşekkür mesajı yayımladı.

AK Parti AfyonkarahisarMilletvekili İbrahim Yurdunuseven, “Milletimizin sandığa giderek iradesini ortayakoydu ve bir kez daha AK Partimizi, Türkiye’de 1. Parti konumuna getirdi” diyekonuştu.

Yurdunuseven mesajında şuifadeleri kullandı;

“Bizlere destek verenAfyonkarahisar halkına çok teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar her zaman bizlerebüyük destek verdi, 31 Mart yerel seçimlerinde de verdiği destekle yüzümüzükara çıkarmadı. Afyonkarahisar her seçimde olduğu gibi bu seçimde de vefasınıgöstermiştir. Türkiye genelinde ki oy oranı ile de milletimiz Cumhurittifakının arkasında olduğunu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ınarkasında olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bundan sonra da hep birlikte elele, gönül gönüle, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde, büyük vegüçlü Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.  Seçimleri kazanan tüm belediye başkanlarımıza başarılardiliyorum. Önümüzdeki 5 yılda ilçelerimize, şehrimize güzel hizmetlerdebulunmalarını Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum. İnşallah uyum içinde ekip ruhuylagüzel işlere imza atacaklardır. Yeni dönemde gönül belediyeciliği Afyon’da en verimlişekilde hayat bulacaktır”

Yurdunuseven’den Miraç Kandili mesajı

Peygamberimizin miracayükselmesinin yıldönümü olan Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan AKParti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, bu günlerin öneminedikkat çekerek, İslâm dünyası ve insanlık için hayırlar getirmesini temennietti.

Yurdunuseven yayınladığı mesajda;“Yüce dinimiz İslâm’ın en önemli gecelerinden biri olan ve PeygamberEfendimizin Allah’ın huzuruna çıktığı gece olarak kutlanan Miraç’ın, insanlıkiçin birçok mesaj ve mucizelerle dolu olduğunu söyledi. Bu anlamlı gecelerinhayatımızı gözden geçirmek için birer fırsat olduğunu belirterek; MiraçKandili’nde yapılacak duaların kabulünü ve başta ülkemizde olmak üzere tümdünyada refahın yayılmasına, bütün insanlığın selametine, iyiliğin,kardeşliğin, paylaşımın ve merhametin artmasına vesile olmasını temenni sindebulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri