YENİDEN REFAH PARTİSİ’DEN ÇOCUKLAR İÇİN ANLAMLI ETKİNLİK


23 Nisan UlusalEgemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Afyonkarahisar DevletHastanesi Çocuk Kliniğinde tedavi gören hasta çocuklar için Yeniden RefahPartisi Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleri bir program düzenledi.

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Gençlik ve KadınKolları sosyal sorumluluk etkinlikleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik veÇocuk Bayramı nedeniyle Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde tedavi görençocukları ziyaret ederek, tedavi görev çocuklara bayram sevinci yaşattı.

Küçük yaşta yakalandıkları hastalık sebebiyle zor günlergeçiren çocuklarla yakından ilgilenen parti üyeleri, aile bireyleri ve ufakhastalarla sohbet ederek bir nebze de olsa acılarınıunutturarak, yüzlerinde tebessüm oldular.

Yapılan etkinlikle ilgili parti adına yapılan açıklamada;Merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan tarafından 23 Kasım 2018 tarihindekurulan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı olarak Ocak ayınınson haftalarda resmi olarak faaliyete başlamıştır. Milletimiz tarafındanyüzyıllardır özümsenen Millî Görüş zihniyetini ve “Önce Ahlak ve Maneviyat”prensibinin her alanda hâkim kılınmasını temel alacağız. Yapacağımız siyasiçalışmalarla Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızın büyük ilgisine ve teveccühünelayık olacağız. Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Gençlik Kolları ve KadınKolları Teşkilatı olarak sosyal sorumluluk etkinliklerine bugünden itibaren çokönem vereceğiz. Gençlik ve Kadın Kolları teşkilatı olarak sosyal sorumlulukprojeleri kapsamında çalışmalar ve etkinlikler üzerinde daha aktif olarakpartimizin adını Afyonkarahisarlılara daha çok duyuracağız. Bu sebeple dünAfyonkarahisar Devlet Hastanesi Çocuk Kliniğinde tedavi gören çocuklarımıza 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bayrak, balon ve çeşitlihediyelerle yüzlerini güldürmeyi, acılarını bir nebze de olsa unutturmayıamaçladık. Çocuklarımızın en sevinçli gününü maalesef hastane odalarındageçiriyorlar. Bazı talihsizlikler dolayısıyla bu anlamlı günlerdearkadaşlarının yanında değil de, hastanede geçirmek zorunda kalan çocuklarımızve onların ailelerinin yanında olmak istedik. Parti olarak, şehrimizin tümhastanelerinde kalan çocuklarımıza acil şifalar diliyoruz. Onlar bizimgeleceğimiz. Şehrimizde ve ülkemizde hastanede şifa bekleyen tüm çocuklarımızın23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri