Dinar'da 10 Bin Bez Çanta Dağıtımına Başladı

Dinar Belediyesi, "Sıfır Atık Projesi" kapsamındagörsel ve çevresel kirliliğin önüne geçmek ve plastik poşet kullanımınıengellemek için 10 bin adet bez çanta dağıtımına başladı.

Sıfır Atık Projesikapsamında Dinar Belediyesi devatandaşlarına bez çanta dağıtarak destek oldu.Başlatılan projenin çevreyeverilen zararın önüne geçilmesi için uygulandığını belirten Belediye BaşkanıSaffet Acar konuyla alakalı yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Burada önemliolan atıkların sadece bir çöp olmadığını onun ötesinde doğayı kirleten,çevremizi rahatsız eden özellikle sağlığımıza ve ekonomimize zarar veren birşey olduğunu görebilmektir. Bunun için çöpten geri dönüşümü en iyi şekildesağlamaya, ülkemize ekonomik katkı sunmaya ve çevremize olan zararını önlemeyedevam ediyoruz. Dağıttığımız bez çantalarla başlatılan uygulamaya katkısağlamış oluyoruz" diye konuştu.

Dinar Belediye Zabıta ekipleri tarafından Fatih MahallesiTOKİ evlerinde, 110 konutlarda ve Özyuvam sitesinde dağıtımı devam edençantaların bütün hanelere dağıtılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri