Demirören Medya’dan Serteser’e ziyaret

Demirören Medya Gazeteler Ankara GrupMüdürü Simla Ergüven, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim KuruluBaşkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

Demirören Medya Gazeteler Grup MüdürüSimla Ergüven ile Hürriyet Reklam İç Anadolu Müşteri Temsilcisi Mehmet NebiUludoğan, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu BaşkanıHüsnü Serteser’i ziyaret etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren SimlaErgüven, “Çevre  ve Şehircilik Bakanlığıdesteği, Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık iş birliğiyle Evim Türkiye Gayrimenkulve Yatırım Fuarı’nın ilkini Şubat ayında gerçekleştirdik. Fuar’ın ikincisi28-30 Haziran’da Almanya’da 1 milyondan fazla Türk nüfusun yaşadığı

Kuzey Ren Vestfalya bölgesindekiEssen’de gerçekleşecek. Sayın Başkanımız’ı ve Afyonkarahisarlı iş insanlarınıbu Fuar’a davet ediyoruz” dedi.

Ergüven, 8-10 Şubat 2019 tarihlerindeAlmanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenen Evim Türkiye Fuarı’nda 400 milyon liralıksatış bağlantısı sağlandığınısözlerine ekledi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı HüsnüSerteser ise ziyaret dolayısıyla Ergüven ve Uludoğan’a teşekkür ederek 2’nci EvimTürkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın başarılı geçmesini diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri