DEFTERDAR V. MURAT TOY, ATSO’YU ZİYARET ETTİ

Afyonkarahisar Defterdar V. Murat Toy veberaberindeki heyet, 30. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde AfyonkarahisarTicaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Afyonkarahisar Defterdar V. Murat Toy veberaberindeki Defterdarlık heyeti, 30. Vergi Haftası kutlamaları kapsamındaAfyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ziyareti gerçekleştirdi.Ziyarette ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, ATSO Meclis KatipÜyesi Osman Erdem, ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hayrettin Güzbey, Akif İşbilirve Ahmet Anlıak hazır bulundu.

ÖNEMLİ BİR SORUMLULUK

Ziyaret dolayısıyla teşekkür eden ATSOYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, iş insanları ve sanayicilerinverginin öneminin farkında olduklarını belirtti. Gül, “Vergi, mal ve hizmetüreten bizlerin devlete ve millete karşı sorumluluklarımız arasında yer alıyor.Üretici daha çok kazanırsa daha çok vergi verecektir” dedi.

VERGİ BİLİNCİ ARTIYOR

Afyonkarahisar Defterdar V. Murat Toy davergi konusundaki farkındalığı artırıcı çalışmalara imza attıklarını belirterek30. Vergi Haftası kutlamaları hakkında bilgi verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri