“Cumhurbaşkanımız seçim sonuçlarını memnuniyetle karşıladı”


AK Parti İlBaşkanı Av. Hüseyin Sezen, Kızılcahamam’da yapılan AK Parti 28. İstişare veDeğerlendirme toplantısını değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanile özel görüşme yaptıklarını ifade eden Sezen, “Cumhurbaşkanımız,Afyonkarahisar için 31 Mart seçim sonucunu memnuniyetle karşıladı” dedi.

AK Parti Genel Merkezi’nin düzenlediği 28. İstişare veDeğerlendirme toplantısına AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen de katıldı.

Tam kadrokatıldılar

Kızılcahamam’da 26-28 Nisan tarihlerinde düzenlenen 28.İstişare ve değerlendirme Toplantısı’na İl Başkanı Sezen ile birlikte BelediyeBaşkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, İl KadınKolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, İlçe veBelde Belediye Başkanları katıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine veMaliye Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel BaşkanYardımcısıMehmet Özhaseki sunum yaptı.

“CumhurbaşkanıErdoğan İl Başkanları ile özel görüştü”

Toplantıyı değerlendiren İl Başkanı Sezen, “28. İstişareve Değerlendirme toplantımız GönülBelediyeciliğiKampı sloganıylagerçekleştirildi. Toplantımızda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanbizlerle ve Kadın Kolları Başkanları ile özel görüşmeler yaptı. BelediyeBaşkanlarımız da bakanlarla bire bir görüşmeler gerçekleştirdi. Bizler şehrimize,milletimize nasıl katkı sağlarız, yaşamlarını kolaylaştırıcı neler yaparız,kaliteli hizmeti nasıl sunarız, bunun gayreti ve çabası içerisindeyiz. BelediyeBaşkanımız Sayın Mehmet Zeybek de bu toplantılara katıldı. En kısa süredeçözümünü amaçladığımız taleplerimizi bakanlarımıza ilettik. Sayın Bakanlarımızda talepler konusunda hassasiyetle takip edeceklerini ve çözümekavuşturacaklarıbilgisini verdi. Hedefimiz istişare ile gelişen AKBelediyeciliğini daha da ileriye taşımaktır” dedi.

“Cumhurbaşkanımız31 Mart sonucundan memnun”

“AK Parti dün olduğu gibi bugün de yarın da istişare veortak akılla kararlar almayı benimsemiş bir siyasi partidir” diyen Sezenaçıklamasında, “Hem gündemi hem ülke siyasetini hem de uluslararası arenadakitüm süreçlerin üzerinden geçen, faydalı ve verimli bir istişare toplantısı oldu.Toplantımızda31 Mart seçimlerini de değerlendirdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep TayyipErdoğan şehrimizde çıkan sonuçtan duyduğu memnuniyeti ifade ettiler. Biz deçıtayı daha yükseğe taşımayı amaçladığımızı anlattık. AK Parti herzaman olduğugibi istişareye ve ortak akla önem veren bir siyasi partidir. Bu yüzden butoplantıları gerçekleştiriyoruz” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep TayyipErdoğan başkanlığında gerçekleştirilen kampa Genel Başkan Yardımcıları ve Bakanlarınsunumlarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasıyla sonbuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri