ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN

İŞSİZLER Derneği BaşkanıHasan Kaya Yaptığı açıklamada kışın girdiği şu günlerde özellikle işsiz, dargelirli ve sıkıntılarını söyleyemeyen onurlu vatandaşlarımızı çoluk çocuğu ilersoğuğun insafına terk etmeyelim.

İlimiz mevsim gereği kışgelince işsizlik artmaktadır. Devletimiz ve valiliğimiz işsizlerimize sosyalgüvencesi olmayanlara kömür yardımı yapmakta onları bu kış günlerindesıkıntılarına çare bulmaktadır.

 Ne varki işten yeni ayrılmış halen sigortası gözüken fakat işi olmayan bir sürüinsanımız var. Birde okula giden çocuğu olanlarla işte biz bunlara ulaşıyoruz.  İşi olanın ise asgari ücreti ile okuyançocuğu, ev kirası, elektrik su derken elinde sadece ekmek parası ancakkalmaktadır.  Bu durumda yüzlerceinsanımız vardır.

İşsizler derneğimize bukonuda yardım talep etmek için günde onlarca kişi gelmektedir.

Afyonlu hayırsever işadamlarımız ve vatandaşlarımızın bu konuda çok duyarlı olduğunu bilmekteyiz.

Geleneksel olarak her kışdüzenlediğimiz BİR TORBA KÖMÜRDE SEN AL Kİ, ÇOCUKLARI ÜŞÜMESİN kampanyasınıbaşlatıyoruz.

Bu kampanyada kömüryardımında bulunacak olan hayırseverlerimize kömür ihtiyacı olanvatandaşlarımızın direk adreslerini veriyoruz. Dikkat ettiğimiz en önemli konu Kömürüverenle alan bilmektedir. Dernek olarak hedefimiz bu sene 200 ihtiyaç sahibiaileyi sıcak yuvalarında sevindirmektir. Biz Dernek olarak hayırsever kişi vekuruluşlara ihtiyaç sahibi kişilerin adreslerini veririz onlarda o kişiyegönderirler.İş bankası Afyon Şubesi H.No. 4000-2152254 İBAN. TR56 0006 40000014 0002 1522 54. Ulaşmak için 0536260780 ve 0272 2137171

İşsizler Derneği olarakhayırsever iş adamlarımızı Oda Başkanlarımızı ve Sendika Başkanlarımızı ihtiyaçsahibi ailelere kömür yardımları için ziyaret edeceğiz. Afyonkarahisardaki hayırseverkişi ve kuruluşları kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz.

                                                               Yön. Kurulu adına başkan

                                                                  HASAN KAYA     

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri