ÇOBANLAR’A TEKSTİL FABRİKASI MÜJDESİ

AK Parti Çobanlar Belediye Başkan Adayı Ali Altuntaş ilktoplantısında bombayı patlattı

AK Parti Çobanlar Belediye Başkan Adayı Ali Altuntaş,projelerini açıklayacağı ilk toplantısında bombasını patlattı.

Yatırımı gerçekleştirilecek tekstil şirketinin sahibi HakanÇelik ile Çobanlarlılara seslenen Başkan Adayı Altuntaş, “Yatırımcımız ve BaşkanımızSalih Alaka ile toplantı yaptık. Tekstil fabrikasının binasını neredeyapabiliriz, araştırmasını gerçekleştirdik. İnşallah 1 Nisan’dan itibarenfabrikanın yapımı için çalışmalara başlayacağız. Yüzde 90’ı bayan işçilerdenoluşacak fabrikamızın acilen işletmeye açılması için belediye olarak hergayreti göstereceğiz” dedi.

ÇOBANLAR’DA İŞSİZLİK KALMAYACAK

Çobanlar’ın ihracat yapan ikinci işletmesinin yine AKParti zamanında açılacağını söyleyen Belediye Başkan Adayı Ali Altuntaş,“Amacımız, Çobanlar’da işsizliği sıfıra indirmek. Tekstil farikamızın sahibiHakan Çelikde sizlere konuyu enine boyuna anlattı.  Hedefimiz, Çobanlarımıza ikinci ihracat yapanfabrikayı kurulmasına vesile olmaktır” diye konuştu.

TEKSTİL FİRMASI SAHİBİ HAKAN ÇELİK, “TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜKTEKSTİL İHRACATÇISIYLA ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti Çobanlar seçim bürosunu dolduran kalabalığakonuşan şirket sahibi Hakan Çelik, “Biz yıllardır Afyon’dayız. Sinanpaşailçemizde de fabrikamız var. Başkanımız, iyi niyetli çalışkan biri. Bizi iknaetti ve Çobanlar’a yeni yatırım yapmaya karar verdik. Hem mevcut belediyebaşkanımız Salih Alaka hem de adayımız Ali Altuntaş ile görüşmelerimizi yaptık.Biz çalışmalar hemen başlıyoruz. Çobanlar’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.

KADIN İŞÇİLERİN ÇOCUKLARI İÇİN KREŞ DE YAPILACAK

Çobanlar AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Altuntaş, 500kişinin istihdam edileceği tekstil fabrikasının hizmete girmesiyle, kreş sorunuortaya çıkacağını bildiklerini söyledi. Başkan Adayı Altuntaş, “Tekstilfabrikamızın yakınlarına kreş açılması için de çalışmalar yapıyoruz.Çobanlar’lı hanım kardeşlerimizin, hem ailelerine, hem Çobanlarımıza hem deülkemize büyük katkıları olacaktır” diye konuştu.

ALTUNTAŞ, “PAZARTESİ TOPLANTILARIMIZ SON GÜNE KADARSÜRECEK”

Ekip ruhu ile çalıştıklarını, tüm AK Partililerin bendeğil bizdediklerini söyleyen Çobanlar AK Parti Belediye Başkan Adayı AliAltuntaş, “Biz göreve geldiğimizde 3 ay içinde seçimlere unutturacağız. Eleştiriyeaçık, şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımız sürecek. Biz alnımızınakıyla siyaset yaptık, böyle de olmaya devam edeceğiz.  Rotamız, yolumuz, davamız, trenimiz birdir.15 yıllık AK Parti belediyeciliğinde sadece makinist değişikliği olmuştur. 15yıl başarılarla dolu hizmetlerini gerçekleştiren Sayın Salih Alaka ile yinebirlikteyiz ve onun engin tecrübelerinden yararlanacağız” dedi.

MİLLETVEKİLİMİZ ALİ ÖZKAYA’NIN MÜJDELERİ  ÇOBANLARLI VATANDAŞLARIMIZI MUTLU ETTİ

Çobanlar’a 5 bin başlık damızlık düve çiftliğininkurulmasını sağlayan Milletvekili Sayın Ali Özkaya’ya minnet ve şükranborçluyuz diyen  BaşkanAdayı Altuntaş,“Sadece hayvancılıkta değil, Çobanlarımıza doğalgaz getirilmesi için çalışanMilletvekilimiz Sayın Özkaya,  pancarüreticilerinin de derdine çare olmuş ve 20 Mart günü pancar paralarınınödenmesini sağlamıştır. Yaparsa AK Parti yapar” şeklindekonuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri