"ÇOBANLAR SEVDALISI OLAN HERKESİN OYUNA TALİBİZ"

AK Parti Çobanlar Belediye Başkan Adayı Ali Altuntaş,Çobanlar sevdalısı biri olarak,  içindeÇobanlar sevgisi olan herkesin oyuna talip olduklarını söyledi.

Bizim amacımız herkesi kucaklayan, herkesin derdine çareolan bir belediyecilik anlayışıdır diyen Başkan Adayı Altuntaş, “Bizler, 1Nisan günü Allah nasip ederse göreve başlayacak ve verdiğimiz her sözü tek tekyerine getirmek için gecemizi gündüzümüze katacağız” dedi.

Çobanlar’a yapılan hizmetleri, yeni  yatırımlarla taçlandıracaklarını ifade edenAK Parti Çobanlar Belediye Başkan Adayı Altuntaş,  “Bizim hedefimiz, herkesin birlikte olması, herkesin kardeşce yaşadığı bir ilçeolmamızdır.  O nedenle, ilk hedefimizkardeşliği, birlik ve beraberliği sağlamaktır. Bu anlamda 1 Nisan günü partirozetimizi bir tarafa koyup, bize oy veren ya da vermeyen herkesin yanındaolacağız” diye konuştu.

Çobanlar bizim sevdamız diyen Başkan Adayı Altuntaş,istihdamı arttıracak  yatırımlargetireceklerini, ilçede sosyal ve kültürel faaliyetlerin daha da artacağınısöyledi. Başkan Adayı Altuntaş, “Unumuz var, yağımız var, şekerimiz var. Bizehelva yapmak düşüyor. Biz de Çobanlar’da her kesimi bir araya getirip  yapacaklarımızı istişare edeceğiz. Daha daönemlisi ilçe halkımıza danışacağız, onlarla sürekli irtibat halinde olacağız.Şunu da belirteyim, bizim gizlimiz saklımız yok. Belediyemiz şeffaf olacak veher zaman her yerde hesap vermeye hazır olacağız.  Bu arada ne yapılacaksa, herkesin fikrinialmaya özen göstereceğiz. Biz her şeyi bilen, her şeyi ben yaptım diyen zihniyetolmayacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri