Çoban ve Serteser’den Fertillife Hastanesi’ne iade-i ziyaret

Afyonkarahisar eski Belediye Başkanı Burhanettin Çoban veAfyonrahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, FertillifeHastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Fatih Öğüç’e iade-i ziyarettebulundular.

Afyonkarahisar eski Belediye Başkanı Burhanettin Çoban veAfyonrahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı HüsnüSerteser,Fertillife Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öğüç’e hayırlı olsundileklerini ilettiler.

“İDDALI BİR YATIRIM GERÇEKLEŞTİRİLDİ”

Ziyarette konuşan ATSO Başkanı Hüsnü Serteser,  Op. Dr. Fatih Öğüç’ün Afyonkarahisar’aiddialı bir yatırım yaptığını belirterek, “Fatih beyAfyonkarahisar’a yaptığı yatırımla iddialı bir giriş yaptı.Şehrimizi TüpBebek Merkezi olarak Türkiye’de iddialı bir konuma taşıyacağını söyledi. İnsanınyaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Fatih Beyinde daha önce yaptıklarına baktığımızdabaşarılı çalışmalarını görüyoruz. Kentimize yaptığı yatırımla Afyonkarahisar’ıTürkiye’nin Tüp Bebek Merkezi yapacağını belirtenFatih beyin yanında olduğumuzubelirterek kendisine ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

“AFYON’UN İKLİMİ TÜB BEBEK İÇİN UYGUN”

Daha sonra konuşan Afyonkarahisar eski Belediye Başkanıve merkez İl Genel Meclisi (İGM)Üyesi Burhanettin Çoban ise, “Fatih Beyin hastanedegerçekleştirdiği yenilikler ve kazandırdığı ekipmanla Afyonkarahisar’ın Türkiye’ninTüp Bebek Merkezi olacağı iddiasının gerçekleşmesi en büyütk temennimiz. Yinebir şey daha öğrendim ki İlimizin iklimi, hava şartları, havasının temizliğinintüp bebek için uygun şartlardaymış. Bu alanda yapacakları çalışmalardaFertillife Hastanesi çalışanlarına başarılar diliyorum.ifadelerini kullandı.

AFYON’A BİR YATIRIM DAHA GELECEK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FertillifeHastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Fatih Öğüç, “Hastanemizdeki fizikişartları, personelimizi ve ekipmanımızıadım adım yükselterek büyük başarılarelde etmeyi hedefliyoruz. Bu başarının enbüyük sebeplerinden biri Afyonkarahisarımızınsahip olduğu hava şartlarının iyi olması ve hava kirliliğinin Türkiye  şartlarında endüşük seviyelerde olmasıdır.İstanbul’da ve Eskişehir’de yatırımları olan bir grubuz ama ne İstanbul’da ne Eskişehir’debu kadar samimi bir yaklaşımla karşılaşmadık. Bu nedenle kendimizi Afyonkarahisa’lıgibihissediyoruz.   Bu samimiyete layık olamaya çalışacağız. Önümüzdekihaftaya Cubiti’ye gideceğiz oradan Afyonkarahisar’a hasta getireceğiz.  Öteyandan Eskişehir’e yapmaya başladığımızhayvan labrovası aracılığı gelişmiş hayvan ırklarının üretim çiftliğinide Afyonkarahisar’akuracağız.” diye konuştu.

Afyonkarahisar eski Belediye Başkanı Burhanettin Çoban veAfyonrahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser’in ziyaretindehastane yönetiminden Hastane Direktörü İlker Vapur, Başhekim Op. Dr. MetinDemirtürk ve Hastane Direktör Yardımcısı Ahmet Taşdelen’de hazır bulundular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri