ÇETİNKAYA, “ESKİ VEKİL AFYON’A VEKİLLİK DÖNEMİNDE NE HİZMET YAPMIŞ”


‘Eski berberlere traş olmayın’ diyen siyasi rakibi MahmutKoçak’a cevap veren MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya,Mahmut Koçak’ın geçmişte iktidar partisinden vekillik yaptığı süre boyuncaAfyonkarahisar’a ne gibi hizmetler yaptığını seçim süreci boyunca anlatmasınıistedi. Çetinkaya, Milletvekili Mehmet Taytak’ın son 1 ayda 3 önemli konuyuhayata geçirdiğine de dikkat çekti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) haftalık basın toplantısınaMerkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Afyonkarahisar Belediye Başkan AdayıFatih Çetinkaya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram ve partilerkatıldı.  MHP’nin 50. yıl kutlamalarınınAdana ilinde gerçekleşeceğini söyleyen Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal,başta Afyonkarahisar merkez olmak üzere 52 belediyeye talip olduklarını ifadeetti. Kartal, “ Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşunun üzerinden 50 yılıgeçmiş bulunmaktadır. İlk kurultayın yapıldığı Adana da bu hafta sonudüzenlenecek büyük bir organizasyonla partimizin 50. yılı kutlaması tümteşkilatlarımızın katılımıyla gerçekleşecektir. Sayın Genel Başkanımız Türkmen BeyimizDr. Devlet Bahçeli Beyin ifade ettiği üzere ‘Partimizin yaşı 50, siyasetimizinyaşı 71, davamızın yaşı Türklüğün doğumu ile yaşıttır’ demiştir. MHPAfyonkarahisar il teşkilatının Türkiye genelinde en fazla belediye başkan adayıgösterdiği il Afyonkarahisar’dır. Yine halı hazır da Türkiye genelinde en fazlabelediyeye sahip olduğu il de Afyonkarahisar’dır. Başta Afyonkarahisar merkezolmak üzere 52 belediye’de iddialıyız, inanıyoruz ve kazanacağız” dedi.

“MHP 50 YILDIR SİYASİÇİZGİSİNDEN HİÇ SAPMAMIŞTIR”

Hafta sonu düzenlenecek olan bir programla MHP’nin 50.yılının kutlanacağını belirten Afyonkarahisar MHP Belediye Başkan Adayı FatihÇetinkaya, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti var oldukça MHP’de varlığını devamettirecektir” diye konuştu. Çetinkaya, “9 Şubat 1969 yılında kurulan partimizin50. yıl kutlamaları Adana da gerçekleşecektir. MHP, 50 yıldır siyasiçizgisinden hiçbir şekilde sapmamış, saptırılamamış tüm projelere, oyunlara vebölmelere rağmen bugün itibariyle Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekasınoktasında devletin temel taşı olmuş bir siyasi harekettir. Ve Türkiye CumhuriyetiDevleti var oldukça MHP’de varlığını devam ettirecektir” diye konuştu.

“MİLLETVEKİLİ TAYTAKSON 1 AYDA ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAMIŞTIR”

Bir belediye başkan adayının geçmişte Afyonkarahisar’ damilletvekilliği görevini yaptığını ve o adayın vekilliği boyunca ne yaptığınıseçim sürecinde anlatmasını isteyen Çetinkaya, MHP MYK Üyesi ve AfyonkarahisarMilletvekili Mehmet Taytak’ın ise son 1 ayda Afyonkarahisar’ın 3 önemlikonusunu hayata geçirdiğini söyledi. Afyonkarahisar’da kenevirin ekilmesiyleilgili önemli adımların atıldığını ve işin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasınakaldığını müjdeleyen Çetinkaya, “Sayın vekilimiz Genel Başkanımızın yol arkadaşımilletvekilimiz Mehmet Taytak Bey son 1 ay da Afyonkarahisar’ın 3 önemlikonusunda önemli çalışmalar yapmıştır. Siyasi rakibimiz olan bir belediyebaşkan adayı geçmişte ilimizde milletvekilliği yapmıştır. Başkan adayınınönümüzdeki seçim sürecinde Afyonkarahisar’da vekillik yaptığı dönemde ne gibihizmetler yaptığını anlatmasını isteriz. MHP Afyonkarahisar MilletvekilimizMehmet Taytak Bey ise son 1 ayda 3 önemli konuyu Afyonkarahisar’akazandırmıştır. Kenevir ekiminde Türkiye genelinde 19 il’e izin verilmiş ve Afyonkarahisarbu konuda mağdur edilmişti. Konuyu milletvekilimiz Mehmet Taytak Beye ilettiğimizdebu konuyla ilgili hemen bir çalışma başlattı. Afyonkarahisar’da kenevirinekimiyle ilgili önemli adımlar atıldı. Şuanda Sayın Cumhurbaşkanımızın önündeimza da beklemektedir. Afyonkarahisar kenevir ekilir iller arasında 20. sırada yerinialacaktır. Bu sayın vekilimiz gayretleri ve çalışmaları neticesinde olmuştur.Biz kendisine buradan Afyonkarahisar halkı adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yinediğer bir girişim olan hayvan kontrol ve denetimi çalışmamızda önemli safhayagelmiştir. Yine dün gündeme düştü. Dünyadaki ve ülkemizdeki futbol takımlarınınkamplarını yapabilecekleri bir kamp merkezi kurulmasıyla alakalı TBMM’ye sayınvekilimiz teklifi sundu. Bu konuyla ilgili de önemli adımlar atılmıştır. Saymışolduğumuz 3 konu son 1 ay içerisinde Afyonkarahisar’a kazandırılmışnimetlerdir. Bundan sonra inşallah Afyon Belediyesi de bize geçtiğinde dahabüyük yatırımları ve hizmetleri göreceğiz” dedi.

“AYAĞI YERE BASANSAĞLAM PROJELER YAPIYORUZ”

Ayağı yere sağlam basan projelerle Afyonkarahisar halkınınkarşısına çıktıklarını vurgulayan Çetinkaya, “Bunun tersini iddia edenlerehodri meydan” dedi. Çetinkaya, “Afyonkarahisar da güzel bir seçim kampanyasınınsürdüğüne inanıyorum. Afyonkarahisar’ın daha biz belediye başkanlığı görevinialmadan sayemizde çok kazımlar elde ettiğini düşünüyoruz. Hastane, KentselDönüşüm ve Su faturalarında indirim projelerinin kamuoyunda ses getirdiğini vediğer adaylarından da bir ay sonra bu vaatleri duymak bizleri son derece memnunetmiştir. 2014 yılında da gündeme getirdiğimiz hilal kart uygulamamız şimdibaşka adaylar tarafından her ne kadar ismi değiştirilmiş olsa da taklitettiklerini görüyoruz. Bu şehrin vizyon, proje ve ilerleme açısından lokomotifiolduğumuzu tescil eden seçim süreci devam etmektedir. Bizim Afyonkarahisarhalkının karşısına ayağı yere sağlam basan projelerle çıkıyoruz. Eğer bununaksine iddia eden varsa buradan hodri meydan diyorum. TV karşısında projeleritartışabilir” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri