ÇETİNKAYA, ATSO’YU ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket PartisiAfyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya ve MHP heyeti,Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, MHP İl Başkanı MehmetKocacan, Afyonkarahisar Belediye Meclisi Üyesi Bekir Özerdem, MHP İl BaşkanYardımcısı Halil Kocaşaban ve MHP heyeti, Afyonkarahisar Ticaret ve SanayiOdası’nı (ATSO) ziyaret etti. Ziyarette ATSO Yönetim Kurulu Başkanı HüsnüSerteser, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, ATSO Meclis KatipÜyesi Osman Erdem, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hayrettin Güzbey ve Hacı SaitEvrenkaya hazır bulundu.

“AFYON’DAKİ YATIRIMCILARI SEVİYORUZ”

Ziyaret hakkında açıklama yapan MHPAfyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, “Başta mermer olmaküzere, ülkemize ve memleketimize döviz girişi sağlayan fedakaryatırımcılarımızı çok önemsiyorum. Ticaret ve Sanayi Odamız, aylıkmevduat faizlerinin 2,5’lerde gezdiği bir dönemde yatırım yapan, risk alan,istihdam yapan insanların toplandığı, ekonomik anlamda bu işin çilesini çekeninsanların toplandığı bir kuruluştur. Sanayi olmazsa, yatırım olmazsa yerel yönetimlerdahil hiçbir alanda bir adım atmamız mümkün değil. Her şeyden önce ekmek lazım,karnımızın doyması lazım, mutlaka zenginleşmemiz lazım. Zenginleşmemiz içinüretmemiz lazım. Üreticilerimizin mekanı, makamı, örgütü ve kurumu olanAfyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı, sizin nezdinizde ziyaret ettik. Buanlamda Afyonkarahisar’daki yatırımcıları seviyoruz. Sizin nezdinizdeyatırımcılara saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz” dedi.

ŞEHİRLER BİRBİRİ İLE YARIŞIYOR

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteserise ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Türkiyeheyecanla bu seçimi bekliyor. Bu seçimde yerel yöneticilerimizi seçmişolacağız. Türkiye için ve şehrimiz için önemli. Çünkü şehirler de birbirleriile yarışıyorlar. Son 10 senedir bizler, çalışmalarımızda yerelyöneticilerimizden, Sayın Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’ndan vemilletvekillerimizinden en üst düzey destek aldık. Afyonkarahisar belirli birnoktaya geldi ama çok daha iyi yerlere gelmesi lazım. Allah neredeyse bütünnimetleri Afyon’da toplamış. Bunu en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor.Bunu tek başına Ticaret ve Sanayi Odası’nın, tek başına Belediye’nin üstlenmesimümkün değil” ifadelerini kullandı.

AFYON, UYUM SAYESİNDE GELİŞTİ

Şehrin uyumlu çalışma ile ilerlediğinihatırlatan Serteser, “10 senede belirli bir uyum yakaladık. Bundan sonra da buuyumun devam edeceğini düşünüyoruz. Her kim Belediye Başkanı olursa bu uyumiçinde devam etmek zorundayız. Çünkü şehrin gelişmesinde kavgaların,tartışmaların, şahsi çekişmelerin hiçbir faydası olmuyor; aksinetartışma veçekişmeler şehre zarar veriyor. Biz bunlara değişik dönemlerde şahit olduk.Sonon senede bunun tersini yaşadık ve bu süre zarfında Afyonkarahisar iyi birşekilde gelişmiştir” diye konuştu.

ŞEHİR İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMAK GEREK

Afyonkarahisar’daki uyumun devametmesini dileyen Serteser, şöyle devam etti:

“Biz Afyon olarak kabuğumuzu kırdık.Yeni Belediye Başkanımız ile birlikte, milletvekillerimiz ile Afyon’u çok dahaileriye götüreceğiz. İnşallah 4 seneden fazla bir süre seçim olmayacak. Çokseçim olması, her konuyu etkiliyor. Seçim olduğunda yatırımlar ertelenebiliyor.Sizden istirhamımız Afyonkarahisar’daki bu uyumun devam etmesidir. Buna daeminiz. Ticaret ve Sanayi Odası olarak özel sektörün çatı örgütüyüz. Ülkeninzenginleşmesi için özel sektörün zenginleşmesi gerekiyor. Özel sektörzenginleştikçe refah düzeyi artar. Özel sektörün sorunlarının birlikte elealınması gerekiyor. Şehrin ekonomisi için birlikte çalışmamız lazımdır.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri