ÇAVUŞBAŞ’A PAZAR YERİ VE POLİKLİNİK, İLİMİZE ACEMİ BİRLİĞİ MÜJDESİ


31 Mart YerelSeçimleri kapsamında her mahallede miting yapan AK Parti Belediye Başkan adayıMehmet Zeybek,  halka seslendi.VatandaşlaraÇavuşbaş Mahallesine modern bir Pazar yeri ve semt polikliniği sözünü verenZeybek Afyonkarahisar için de acemi birliği talep ettiklerini söyledi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet ZeybekÇavuşbaş’ta vatandaşlarla biraraya geldi. Mahalle sakinleri ‘siz var oldukçabizler de sizin arkanızdayız başkan” sözleriyle Zeybek’e destek verdiler.

“ÇAVUŞBAŞ’A BİRDENFAZLA MÜJDELERLE GELDİM”

Afyonkarahisarlıların kendisine göstermiş olduğu ilgiyelayık olabilme adına var gücüyle çalışacağının altını çizen Zeybek, “ÇavuşbaşMahallesinin eksiklerini bildiğini ifade ederek şöyle konuştu;  “Geçen günlerde mahallenin Pazar yerinidolaştığımda pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımız diğer mahallelerdeki gibi kapalıbir Pazar yeri yapılmasınıistediler. Bizde Çavuşbaş Mahallemize bir müjde değilbirden fazla müjde ile geldiğimizi ifade etmek isterim. Mahallemize Pazar yeriyapacağız. Ayrıca ninelerimizin doğalgaz talebi var. Bizde var gücümüzleçalışarak doğalgazı getireceğiz.  YukarıMahallelerimizde bulunan tarihi evleri restorasyon yaparak buraları turizmekazandırmak istiyoruz. Teleferikte yapıldığı zaman bazı mahallelerimizinçehresi değişecektir.”

“YAPARSA AK PARTİYAPAR, MEHMET ZEYBEK YAPAR”

Evi olmayan vatandaşlar için TOKİ müjdesini veren Zeybek,“Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile görüşmelerimiz sonucunda Küçükçobanlı Mahallesisınırları içinde 2+1 ve 3+1 daireler olmak üzere en az 750 konutun yapılamasıtalebini Çevre ve Şehircilik Bakanlığından ilettik. 4 kategori de talep toplayacağız.Bunlar şehit ve gazi yakınları, %40’dan fazla engellilerimize, emeklilerimizeve diğer vatandaşlarımız olacaktır. Bazıları gibi kuru vaatler vermiyoruz.Yapılan vaatleri de yapacağım diye de sizleri kandırmıyoruz. TOKİ vaadini bizveriyoruz. Başkaları veremez. Yaparsa AK Parti yapar, Mehmet Zeybek yapar. Bizbu sözleri söyleyince adayın biri çıldırıyormuş. Geçen birkaç gün önce sağlıkbakanımız geldi. Projelerimizin arasında yer alan semt polikliniğinin müjdesiniBakanımız Dr. Fahrettin Koca’dan aldık. Savunma Bakanımız Hulusi Akar’dan GarnizonKomutanlığınınarazisini istedik ve oraya Millet Bahçesi yapacağız. Afyonkarahisar’a acemibirliğinin kurulmasını talep ettik. Asgari fabrikasının üretimininartırılmasını talep ettik. Tabi bunlar hükümetimizle uyumlu çalışmamızsonucunda olacak işlerdir” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri