“BÜTÜN EMİRDAĞ’I KUCAKLAYACAĞIZ”

AK Parti Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu,rakiplerine fark attı

31 Mart seçimlerinden büyük bir zaferle çıkan EmirdağBelediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayacağız” dedi.

Oy veren ya da vermeyen ayırımını kesinlikleyapmayacaklarını ifade eden AK Partili Emirdağ Belediye  Başkanı Serkan Koyuncu, “Bu günden sonraherkesin belediye başkanı olacağım. Artık seçim bitmiş, kıymetli hemşerilerimizoylarını vermiştir.  Bu saatten sonradüşünülecek tek şey, verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesi için çalışmalara başlamaktır” dedi.

Hiç kimsenin kışkırtmalarına gelmediklerini, düzgün birseçim süreci yaşadıklarını  söyleyenEmirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Biz 56 proje açıkladık. Bunların birbölümü acil olarak hayata geçirilecek. Şunu belirtmek isterim ki, bizverdiğimiz her sözün arkasındayız. Bakanlarımız ve milletvekillerimizin debüyük destek sözü var. Artık seçimi konuşma değil, iş yapma zamanıdır” diyekonuştu.

Seçim sürecinde söylediklerinin arkasında olacaklarınıifade eden Emirdağ Belediye  BaşkanıSerkan Koyuncu “Esnafımızla sürekli istişareler içinde olacağız.Vatandaşlarımızın sıkıntılarını yerinde dinleyeceğiz. Gerginlikten yana değil,birleştirici olacağız. En  önemlisi deherkesin belediye  başkanı olacağım”dedi.

Başkan Koyuncu, seçim sürecinde canla başla koşturanparti teşkilatlarına da ayrıca teşekkür etti.

Emirdağ’da Belediye Başkanı  seçilen Serkan Koyuncu oyların yüzde50’sine  yakın oy aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri