“BİZİM SÖZÜMÜZ SENETTİR”

AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu,seçimlere 10 gün kala çalışma temposunu arttırdı.

Emirdağ esnafını yalnız bırakmayan, sürekli olarak esnafın dert ve taleplerini  dinleyen Başkan Adayı  Koyuncu, “Bizim yönetimimizde esnafımızlasürekli istişarelerde bulunacağız. Şuna da söz veriyoruz. Esnafımıza her zamandestek olacağız, onların daha iyi şartlarda ticaretlerini yapması içinelimizden geleni yapacağız” dedi.

BELEDİYE ÇALIŞANLARIMIZIN İÇİ RAHAT OLSUN

31 Mart günü seçimi kazandıklarında, belediyede çalışan hiç kimseniniş kaygısı olmayacağını tekrarlayan AK Parti Başkan Adayı Serkan Koyuncu,“Şeytan bile rızk ile oynamaz. Biz inançlı, emeğe ve çalışana saygılıyız.  O nedenle, kimsenin işten atılma korkusuolmasın. Herkes işinde gücünde, ekmeğinde olacaktır” diye konuştu.

BİZDE YALAN-DOLAN YOK

Başkan Adayı Serkan Koyuncu, seçim sürecinde yapamayacaklarıhiçbir vaadi ve projeyi kamuoyuna açıklamadıklarını söyledi. Bizde yalan-dolanyok diyen AK Parti  Emirdağ BelediyeBaşkan Adayı Serkan Koyuncu, “Biz her gittiğimiz esnafta, her gittiğimiz evdeyapacaklarımızı anlattık. Sayın milletvekillerimiz ve bakan yardımcılarımızhatta sayın bakanlarımız projelerimizi biliyor. Hepsi de Emirdağ’ımıza olanziyaretlerinde projelerimize her türlü desteği vereceklerini ilan ettiler.Yeni  dönemde projelerimizigerçekleştirmek için bütün bakanlıklarımızla diyaloglarımız olacak.  Herkes deişbirliğimize şahit olacaktır. Tekrar ediyoruz ki, bizde yalan dolan yok. Bizdededikodu yok, icraat var” şeklinde konuştu.

HER PARTİDEN OY ALACAĞIZ

Seçim çalışmalarını sakin, sakin olduğu kadar kararlı veçözüm üreten ekiple devam ettiklerini ifade eden Emirdağ Başkan Adayı  Koyuncu, “Bizler oy veren-vermeyen diye birsınırlamamız yok. Biz herkesin oyuna talibiz. Hemşerilerimize güveniyoruz ve AKBelediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olacağız. Şunu da ifade etmekisterim. 1 Nisan günü bizim için seçim bitmiş, icraat zamanı gelmiştir.  Herkesi kucaklayan, herkesin derdinekoşturan, Emirdağ’ı kucaklayan bir belediye olacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri