“Bizim hayallerimiz, hedeflerimiz Karahisar Kalesi kadar büyük”


AK Parti BelediyeBaşkan Adayı Mehmet Zeybek, seçim çalışmalarına ara vermeden tüm hızıyla devamediyor. Esnaf, kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütleriyle bir arayagelen Zeybek, akşamda mahalle sakinleriyle bir düğün salonunda buluştu. Yediden70’e herkesin gönlünde taht kuran Zeybek, yapacağı hizmetleri ve projeleri detek tek seçmenlerine anlatıyor.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler kapsamındaçalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren AK Parti Belediye Başkan Adayı MehmetZeybek, Akmescit, Burmalı, Fakıpaşa, Sümer, Olucak ve Tacıahmet Mahallesakinleriyle Yasemin Düğün Salonunda bir araya geldi. Belediye Meclisüyelerinin tanıtıldığı mahalle toplantısına AK Parti Milletvekilleri VeyselEroğlu, Ali Özkaya, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Merkez İlçeBaşkanı Bülent Eser, Kadın Kolları, Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik KollarıBaşkanı Ethem Karahan katıldı.

“ProjelerimizleAfyonkarahisar’ın çehresini değiştireceğiz”

“İnsan odaklı, insanı merkeze alan bir anlayış içerisindevizyon projelerimizi hayata geçireceğiz” diyen Zeybek, “Proje ekibimizleşehrimizi tüm yönleriyle etüt ettik. Tabiri caizse Afyonkarahisar’ın röntgeniniçektik. Elde edilen bilgiler doğrultusunda vatandaşlarımızın arz ve taleplerinide dikkate alarak ilimizde ihtiyaç duyulan projelerimizi hazırladık. 5 yıllıkgörev süremizde Afyonkarahisar’ımızın çehresinideğiştireceğiz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte ant içtik. Kale eteklerindekimahallelerimizin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Çevre ve ŞehircilikBakanımızın Afyonkarahisar ziyareti sırasında sokakların restorasyonuçalışmaları kapsamında 360 evinimizin kaldığını söyledik. Bakanımız Murat KurumBelediye’ye destek vereceğini söyledi. Kalan evlerin restorasyonunu Belediyeolarak bizler yapacağız. Biz de 31 Mart’tan sonra ekip arkadaşlarımızlabirlikte sokak iyileştirme projesini devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

“Kale’ninçevresindeki mahallelerimizi turizmle canlandıracağız”

Karahisar Kalesine teleferik projesi hakkında vatandaşlarabilgiler veren Zeybek, “Burhanettin Çoban kardeşimin döneminde başlatılanteleferik projesini bizler devam ettireceğiz. 1. derece doğal sit alanı olanKarahisar Kalesi ile Hıdırlık arasında hayata geçirilmesi planlanan teleferikprojesi, seyir terasları ve bir adet kafe yapımını kapsayan projelerininfizibilite çalışmaları bitti. Seçimden sonra ilk kazmayı vuracağız. Nisanayının ilk günlerinden itibaren temellerini atacağız. Teleferik tamamlandığı zamanyukarı mahallelerimizi turizme kazandıracağız. Hanımeli Çarşı projesiylekadınlarımızın el işlerini yöresel yemeklerini satış alanlarını oluşturacağız.Bu sayede kadınlarımız ev bütçesine katkı sağlayacaktır. Ayrıca yukarımahallelerde de semt pazarının eksikliğini biliyoruz. Kale eteklerinde birkaçmahalleyi kapsayacak şekilde kapalı semt pazarı yapmayı düşünüyoruz. 5 yıllıkgörev süremizce kamu, kurum ve kuruluşlarıyla entegre olarak çalışacağız.Vatandaşlarımızın huzur, güven ve refahı için ne gerekiyorsa yapacağız. Bizimhayallerimiz, hedeflerimiz Karahisar Kalesi kadar büyük.” şeklinde konuştu.

“Ezana saygıgöstermeyene gereken cevap sandıkta verilecektir”

Konuşmasında ülke gündemine de değinen AK Parti BelediyeBaşkan Adayı Mehmet Zeybek, “Her defasında terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısıHDP ile yaptıkları kirli ittifakı inkâr eden CHP, bu kez Balıkesir’de bir kezdaha gerçek yüzünü göstermiş oldu. Televizyon kanallarında izlediyseniz Cumagünü yaptıkları mitingde Cuma salasının okunmasıyla birlikte konuşmayabaşlıyorlar. Ama bu şahıslar mikrofonu açık unutuyorlar. O CHP’li şahısmüezzine ağza alınmayacak sözler sarf ediyor. ‘Bizim oyumuz Kürdistan'aifadesini kullanıyor. PKK'nın siyasi ayağı HDP ile yaptıkları ittifakı bir kezdaha kanıtlamış oldular. Ezanımıza ve bayrağımıza saygı göstermeyene biz desaygı göstermeyiz. Hiç kimse kusura bakmasın. Bizim vatandaşlarımız gerekencevabını sandıkta verecektir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri