“Beni en mutlu eden şey vefa göstermek ve vefa görmektir”


AK Parti İlBaşkanı Av. Hüseyin Sezen, Sandıklı ilçesinde seçim bürosu açılışına katıldı.Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışın ardından Sezen, milletvekilleri ileberaber AK Parti’de dünden bugüne görev yapmış tüm partililer ile vefayemeğinde bir araya geldi. Burada konuşan Sezen “Bana ‘Sizi en çok mutlu edenşey nedir?’ diye sorsalar bunun insanlara vefa göstermek ve vefa görmek olduğunusöylerim. En büyük vefa örneği de liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dır” dedi.

AK Parti Sandıklı teşkilatı seçim bürosu halkın yoğun katılımıile açıldı. Açılışa, İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen ile birlikte, milletvekilleriProf. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikteGençlik ve Kadın Kolları Başkanları da katıldı.  

“Çöl’ü ikinci kezbaşkan seçeceğiz”

AK Parti sandıklı İlçe Başkanı Bekir Özçelik, “Bizadayımızın arkasında sonuna kadar çalışacağız. İnşallah 31 Mart 2019'da yüksekbir oy oranı ile tekrar Mustafa Çöl’ü Sandıklı'ya ikinci kez belediye başkanıseçeceğiz. Bunun için de hep birlikte beraberce ben demeden,biz diyerek,gece gündüzçalışacak, enerji sarf edeceğiz.Onun için şimdiden sizlere teşekkür ediyorum”dedi.

“Sandıklı'da AKParti belediyeciliğini devam ettirmek istiyoruz”

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen de konuşmasında, “AKParti vefanın adıdır ama AK partililer de vefanın adıdır.Burada gördüğümüzüzere eskimeyen ilçe başkanlarımız,kadın, gençlikkollarımız, yönetim kuruluüyelerimiz,her biriniz hoş geldiniz.Bu seçimde gönül belediyeciliği üzerinerotamızı çizdik. İnşallah AK belediyecilik devam edecektir.Sandıklımız başarılıilçelerimizden birisidir ama buna rağmen 31 Mart içinde çalınmadık kapıgirilmedik gönül bırakmayacağız.Bizim derdimiz sadece seçim kazanmak değil, 31Mart seçimlerinde en yüksek oy ile inşallah Sandıklı'da AK Partibelediyeciliğini devam ettirmek istiyoruz. Sayın vekillerim belediye başkanımızbana bir taahhütte bulunmuştu. İnşallah 31 Mart seçimlerinde yüzde 75 oy oranıvaat etmişti. Bunun üzerinde bir oy oranıyla Sandıklı ilçemizi tekrar alacağız.Yolunuz açık olsun” ifadelerine yer verdi.

“Beni en mutlueden şey vefa göstermek ve vefa görmektir”

“Hesap yapma, kitap yapma, tuzak kurma AK Parti'de olmaz”diyen Sezen konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “AK Parti'de hesabilik değilhasbilik vardır. Hasbilik olduğu için bugün hepimiz aynı çatının altında, birmasanın etrafında kalplerimizi kardeş kılan Allah'a hamdediyoruz. Biz bu yüzdenhasbiyiz. Bu yüzden biz samimi ve cesaret sahibiyiz. Ben bu aileye mensupolmaktan dolayı çok mutluyum. Onur ve gurur duyuyorum. Bana ‘Hayatta sizi ençok mutlu eden şey nedir?’ diye sorsalar bunun insanlara vefa göstermek ve vefagörmek olacağı cevabını veririm. Bizim için en büyük vefa örneği liderimiz Cumhurbaşkanımızve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Vefayı, ilkeli duruşu,mütevaziliği, dürüstlüğü ondan öğrendik.”

“Başarının sırrıbirlik ve beraberliğimizde yatıyor”

Belediye Başkanı Mustafa Çöl ise “Kuruluşundan bugünekadar emek vermiş, bu parti için gönül vermiş bu kardeşlerimiz ile birlikteyiz.Başarımızın sırrı, birlik ve beraberliğimizde yatıyor. İnşallah biz 2014'tekazandığımız AK Parti belediyeciliğini, sizlerle beraber 2019'da tekrar kazanmakistiyoruz. Buna da inancım sonsuzdur.Ben bu vesileyle bugüne kadarçalışmalarında desteklerini esirgemeyen ilçe teşkilatına kadın kollarımızagençlik kollarımızı canı gönülden teşekkür etmek istiyorum. Allah razı olsun.İnşallah zafer bizimdir” diye konuştu.

“31 Mart’ta çokgüzel sonuçlar çıkacak”

AK Parti milletvekili İbrahim Yurdunuseven de “AK Partivefalı bir partidir. AK partililer de vefalı partilerdir. İnşallah 31 Mart günüilimizde tüm Türkiye'de çok güzel sonuçlar alacağız.Sahada geziyoruz, çok güzeldönüşler var.Karşımızda da bir cephe var.Bu cephe de her türlü fitneyigörüyorsunuz.Bunu kazıdığınız zaman terör çıkıyor, bunu kazıdığınız zaman buülkeyi yok etmek isteyen insanlar çıkıyor. Biz,eğer vatan söz konusuysa gerisiteferruattır diyoruz. Bizim 31 Mart'a kadar kapı kapı dolaşarak herkese birebiranlamamız gerekiyor. Sizlerden 31 Mart'ta çok güzel sonuçlar çıkacağını bugüngördük, çok güzel bir etkileşim var.Biz kapı kapı dolaşarak sıkılmadık elbırakmıyoruz. Gece sabaha kadar da Cumhurbaşkanımızın başarılı olması içinCumhurbaşkanımızın dünya liderliğine devam etmesi için mazlumların liderliğinidevam etmesi için dua eden beli bükük yaşlı dedelerimiz ninelerimiz var. SadeceTürkiye'de değil bütün dünya Müslümanlarında bu böyledir. Çünkü bize gelenbilgiler var. Bunları dinlediğimiz zaman tüylerimiz diken diken oluyor.İnsanlaryemeyi içmeyi sormuyor. Türkiye'de Recep Tayyip Erdoğan'ın durumu ne diyesoruyorlar. Arkasında ki kitle duruyor mu? Bunları soruyorlar.Bunun cevabını 31Mart'ta vereceğiz inşallah” dedi.

“Sandıklımız iyibir noktaya geldi”

AK Parti milletvekili Ali Özkaya da “Cumhurbaşkanımız buseçimi için şunu söyledi; Tevazu, gayret, samimiyet. Ben Ankara'da çok iyihatırlıyorum Sandıklılı bir arkadaşım Yenimahalle'de belediye başkan oldu.İnanılmazbir altyapı yaptı.Müthiş bir başarı sağladı ama kendi arkadaşlarımız belediyeyerahat girip çıkamadığı için belediyeyi bir kaybettik,iki dönemdir başkasında. Çokiyi başarılar elde ediyoruz ama önemli olan bu başarıyı korumaktır. Belediyebaşkanları bir şehrin şakulüdür. Şakul eğri oldu mu inşaat eğri gider, düzgünoldu mu düzgün gider. Bu açıdan bizim Sandıklımız iyi bir noktaya geldi.Ciddibir altyapı ve hizmetleri var.Şehrin güzelleşmesi kalkınması devam ediyor.Önümüzdeki 5 yılda İnşallah şehircilik ile ilgili daha güzel yatırımlarolacaktır. Hastanenin şehrin dışında,ana yolun kenarında uygun bir yeretaşınmasına, eski pancar şefliğine yapılacak cami, büyük bir külliyeye kadarbirçok tesisler yapılacak. Bunlar önemli ama partideki birliği beraberliğikardeşlik ruhunu geliştirmek bunu artırmak bunu en üst seviyeye getirmek dahada önemlidir. Sonuçta biz Parti'yiniçin kuruyoruz?Ülkedeki insanlarınmuhabbetini gönlünü kazanıp en çok oyu alıp onlara hizmet edelim diye kuruyoruz.Yaptığımız iş buna vesile olmuyorsa o zaman bir sorun vardır demektir. İnşallahbu gayretle çalışmalarımız sürecek” dedi.

“Korkaklar zaferanıtı dikemezler”

AK Parti milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu dakonuşmasında, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan herzaman vefalı olmaktan, ahde vefadan bahsederek ne kadar vefalı olduğunu herfırsatta gösterir. Herkes bilir ki vefanın karşılığı liderimiz Recep TayyipErdoğan’dır. Bu nedenle AK kadroların en önemli özelliği bir birlerine vefalıolmalıdır. Recep Tayyip Erdoğan siyasetinin temelini samimiyet ve cesaret oluşturur.Samimi olmak cesur olmayı gerektiriyor. O yüzden de Sayın Cumhurbaşkanımız herdefasında 'Korkaklar zafer anıtı dikemezler.' der. Çünkü bizim tanımımızdadürüstlük kalbinde ve zihninde olanı söyleyebilme cesaretidir” ifadelerine yerverdi.

Heyet vefa yemeğinin ardından geçtiğimiz günlerdeannesini kaybeden AK Parti Kadın Kolları Sandıklı ilçe başkanı Sevim Ulusoy’ataziye ziyaretinde bulundular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri