‘BELEDİYE İLE ESNAF ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURACAĞIZ’

AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu,esnafla her zaman iyi diyaloglar kuracaklarını belirterek “Belediye ile Esnafarasında gönül köprüsü kuracağız” dedi.

Teşkilat Başkanı olarak uzun yıllar Emirdağ’ın herderdine çare olduklarını söyleyen Başkan Adayı Koyuncu, “Allah nasip etti,şimdi Belediye Başkan adayıyım. Sorunları biliyorum ve çözmek için görevetalibiz” diye konuştu.

ESNAFLA İLGİLİ SORUNLARI, ESNAFLA BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

Esnaf gezilerine devam ettiğini ve çalmadık kapı,girmedik gönül bırakmayacaklarını söyleyen Emirdağ Belediye Başkan Adayı SerkanKoyuncu, esnafla her zaman birlikte olacaklarını söyledi. Esnafımızla ilgiliher türlü proje, düzenleme ve işleri birlikte çözeceğiz diyen Koyuncu “Bizesnaf dostuyuz. 1 Nisan günü Allah nasip ederse göreve geldiğimizde öncelikleesnafımızla toplantılar yapıp, sorunları bir bir masaya yatıracağız. Herkesbilsin ki, belediye ile esnafımız birlikte güzel işler yapacaktır” dedi.

BİZ EMİRDAĞ’I KUCAKLAMAK İÇİN GELİYORUZ

Seçim çalışmalarını kapı kapı, ev ev  gezerek devam ettiklerini söyleyen AK PartiEmirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, sözlerinin sonunda şu görüşlereyer verdi.

“1 Nisan günü particiliğin bittiği gün olacak. Bizinsanları ayrıştırmaya değil, bütün Emirdağ’ı kucaklamak için geliyoruz. Bizdesen- ben yok, biz vardır. Tek hedefimiz var, Emirdağ’ın en gelişmiş ilçeyapmak, yeni yeni yatırımların gelmesini sağlamak, işsizliği sıfıra indirmek veen önemlisi de Emirdağ’ı yurt çapında örnek ilçeyapmaktır”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri