Belediye Başkanı Nihat Sarı’dan Polis Haftası mesajı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Polis Haftasımünasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Sarı mesajında; Toplum huzuru ve güvenliği için büyükbir özveri ile çalışan ve bu konuda önemli başarılara imza atan Türk PolisTeşkilatının kuruluşunun 174. inci yıldönümü kutlar bu haklı gururu DinarEmniyet Müdürlüğü ile paylaşmanın mutluluğunu duyuyorum.

Hepimiz biliyoruz ki, Türk Emniyet Teşkilatı ve Dinar İlçeEmniyet Müdürlüğü günün 24 saatinde cesurca, kararlı ve etkin bir şekildehalkın güvenliğini ve huzurunu temin etmektedir.

Her kademesi ile özverili çalışan Dinar Emniyet Müdürlüğühalkın da gönlünde yer etmiş ve takdirini kazanmış, birçok olayda canlarınıtehlikeye atmakta, cana kasteden olayların içinde kendini bulmaktadırlar.

Emniyet Teşkilatımız, bundan sonra da şerefli mazisinden vemilletinden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları en iyişekilde yerine getirmeye devam edecektir.

Bu uğurda canını yitiren şehitlerimizi de rahmetle anıyor,yakınlarının acılarını paylaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha tümemniyet mensuplarının 174. inci yıldönümünü kutluyor, ülkemizin - İlçemizin herköşesinde görevi başında bulunan, teşkilatımızın her kademesinde ki fedakâr vecefakâr mensuplarımızı takdirle selamlıyor, aile fertleri ile birliktesağlıklar, mutluluklar ve başarılar diliyorum.

Nihat Sarı

Dinar Belediye Başkanı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri