Belediye başkan adayları Pazar günü tanıtılacak


AK Parti İlBaşkanı Av. Hüseyin Sezen, belediye başkan adaylarının Pazar günü Prof. Dr.Veysel Eroğlu spor salonunda düzenlenecek bir toplantıda tanıtılacağınıduyurdu. Sezen, toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül SayanKaya’nın da katılacağı söyledi.

AK Parti belediye başkan adayları Pazar günü halkatanıtılacak. Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor salonunda yapılacak aday tanıtımtoplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya dakatılacak.

“AK Parti’den adayadayı olmak bir şeref madalyasıdır”

Konuya ilişkin bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Av.Hüseyin Sezen, “Allah nasip ederse inşallah Pazar günü belediye başkanadaylarımızın tanıtım programını gerçekleştireceğiz. Prof. Dr. Veysel EroğluSpor Salonunda saat 14:00’da yapacağımız aday tanıtım toplantımıza bütünAfyonkarahisar halkını davet ediyoruz. Bizim gayemiz vatandaşımızın uygungördüğü adaylarımızı vatandaşımıza sunarak daha iyi hizmet almalarını ümitediyoruz. Bu noktada aday olamayan kardeşlerimize de bir sözüm olacak. AKParti’den aday adayı olmak bir şeref madalyasıdır” dedi.

“Afyonkarahisar’dahedefimiz 59 belediyenin 59’unu da almaktır”

“Pazar günü değerli halkımızla isimlerini milletimizlepaylaşacağımız arkadaşlarımızın Afyonkarahisar il, ilçe ve beldelerine yapacaklarıhizmetlerde inşallah gece gündüz demeden daima yanlarında olacağız” diyen Sezensözlerini şöyle noktaladı: “Çünkü Afyonkarahisar halkı siyaset ile birlikte hizmetinde en iyisine layıktır. Onun için 17 yıldır bizi bırakmadı, bırakmıyor ve inşallahbırakmayacak. İşte bu sevda ile Afyonkarahisar için en iyisini, güzelini,doğrusunu yapmaya çalıştık. 31 Mart seçimleri için de aynı anlayışla en idealisimlerle ve en iddialı projelerle milletimizin karşısına çıkmanın gayretiiçindeyiz. Afyonkarahisar’da hedefimiz 59 belediyenin 59’unu da almaktır.İnşallah bütün belediyelerimizi AK Parti belediyeciliği ile tanıştırıp en iyive arzu edilen hizmetlere kavuşturmayı amaçlıyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri