Başkan Zeybek’e işçilerden sıcak karşılama


TCDD Beton TraversFabrikası ve Vagon Bakım Onarım Atölyesi Müdürlüğünü ziyaret eden AK PartiAfyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek burada yaptığı konuşmada,AFRAY projesinde beton travers fabrikasında çalışan işçilerin büyük emeğiolacağını söyledi.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdarelerSeçimleri kapsamında çalışmalarını hızlandıran AK Parti Afyonkarahisar BelediyeBaşkan Adayı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. AliÖzkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven ile birlikte TCDD beton travers fabrikasınıve vagon bakım onarım atölye Müdürlüğünü ziyaret etti.

“Meclis üyelerininbir kısmı dağdan gelme”

31 Mart seçimlerinin her seçim gibi ülke için büyük önemtaşıdığına vurgu Zeybek, “Seçimlere son 3 gün kaldı. Cumhur İttifakı, hizmetbelediyeciliği ve Türkiye’nin beka sorunu için ortaya çıkmış bir birliktelik.Son yıllarda ülkemizin hangi zorluklardan geçtiğini biliyorsunuz. Bazı ülkelerekonomik saldırılar yapıyor. Bizim tek bir gayemiz var; devletimize, milletimizesahip çıkmak, güçlü Türkiye’yi oluşturmak. Tabi yerelde de vizyonprojelerimizle daha güzel bir hizmet yapmak olacaktır. Muhalefet partilerinkiminle ortaklık yaptığını tüm halkımız çok iyi biliyor. Malum ittifakınplanları, kapalı kapılar arkasında yaptığı ortaklıklar herkesçe biliniyor.Bizler biliyoruz ki meclis üyelerinin bir kısmı dağdan gelme ve sabıkakayıtlarıyla ortadadır. Bu ittifak, vatana ihanet edenlerle ortaklıktır.Bayrağımıza, ezanımıza düşmanlık yapanlarla ortaklık yapıyorlar” dedi.

“31 Mart gecesiçalışmamızın karşılığını alacağız”

Projeler hakkında bilgiler veren Zeybek, “2 dönem ilimiziyöneten Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban çok güzel hizmetlerde bulundu.Güzel projeleriyle şehrimizin çehresini ve vizyonunu değiştirdi. Emeği geçtiğiiçin Başkanıma ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederim. Kalan projeleri debiz devam ettireceğiz. Son 3 yerel seçime baktığımızda vatandaşlarımız hep AKParti Belediyeciliğini tercih etmiştir. 31 Mart yerel seçiminde dehemşehrilerim bizleri yanıltmayacaktır. Bize bu göreve layık görenCumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ismimizi açıklamasından bu yana gecegündüz, yağmur çamur, soğuk sıcak, demeden çalıştık. İnşallah 31 Mart gecesiçalışmamızın karşılığını alacağız” ifadelerini kullandı.

“AFRAY için betontravers fabrikası çok önemli”

Beton travers fabrikasında çalışan işçilerden AFRAY projesiiçin tam destek alan Zeybek, “Beton travers Demir Yollarıiçin en önemli bir hizmettir. Benim için en büyük proje olarak ifade ettiğimAFRAY projesinde sizlerin de büyük bir emeği olacak. İkinci Abdülhamidtarafından 1900-1908 yıllarında İstanbul’dan başlayarak,  Şam ile Medine arasında inşa ettirilen demiryolu o yıllarda Afyonkarahisar’dan geçmeye başlamıştır. Şimdi iseCumhurbaşkanımız Türkiye’nin her yerine hızlı tren ağlarla donattı ve donatmayadevam ediyoruz. Bazı illerde raylı şehir ulaşımın TCDD ile ortaklaşa işletiyor.Bizde merkezi hükümetimizle birlikte AFRAY Banliyö tren hattını bu yılınsonunda faaliyete geçirmeyi düşünüyoruz. Bizler hükümetle uyumlu bir şekildeçalışarak proje kitapçığımızda yazdıklarımızdan daha fazla projelerlevatandaşlarımızın hizmetinde bulunacağız” dedi. 

“Hemşehrilerimsandıklarıpatlatırcasına en güzel cevabı verecektir”

Afyonkarahisar tarihinin her döneminde hakkın, hakikatin,iyiliğin ve hayırların yanında yer aldığını belirten AK Parti Milletvekiliİbrahim Yurdunuseven,  Beton traversfabrikasında çalışan işçilere "İnşallah 31 Mart seçimlerindeAfyonkarahisar bu dönemde de aynı çizgide saf tutacaktır." İfadelerinikullandı. Bu yerel seçimde tevazu, samimiyet ve gayretle, memleket işi gönülişi diyerek başladıklarını söyleyen Yurdunuseven, “Vatanımız üzerinde operasyonyapma düşüncesi olanların yabancı ülkeler kuru bir hayal peşindeler. Bizde buseçimde sandıkları patlatırcasına bu odaklara en güzel cevap vereceğiz” dedi.

İşçilerle sürekli iç içe olan ve her türlü sorunlarınıdinleyen Başkan Adayı Zeybek, işçilerin taleplerini geri çevirmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri