BAŞKAN ADAYI ZEYBEK SEVENLERİ EVLERE SIĞMADI




AK PartiAfyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, Fatih ve EşrefpaşaMahallelerinde düzenlenen programlara katıldı. Programlara vatandaşlar yoğunilgi gösterdi. Başkan Adayı Zeybek, mahallere yapılacak olan semtpolikliniklerini, AFRAY projesini ve ev hanımları için ‘Hanımeli Çarşısı’projesi hakkında bilgiler verdi.

31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler öncesindeçalışmalarına yoğun bir tempo ile devam eden AK Parti Afyonkarahisar BelediyeBaşkan Adayı Mehmet Zeybek, AK Parti’nin ‘Gönül Belediyeciliği’ ile vizyonprojelerini kamuoyuna anlatmaya devam ediyor. Afyonkarahisar’da ayak basılmadıkyer, sıkılmadık el bırakmama adına seçim çalışmalarına devam eden Zeybek, düngece Fatih Mahallesindeki Özkaya ailesinin organize ettiği mahalle toplantısınakatılarak, seçmenlerinden oy istedi.

“MESAİ KAVRAMIGÖZETMEKSİZİN SİZLER İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

“Bizler Afyonkarahisar’ı ‘Gönül Belediyeciliği’ anlayışı ileyöneteceğiz” diyen Zeybek, “Afyonkarahisar’ın daha fazla hizmeti alabilmesiadına proje ekibi ve belediye meclis üyeleri arkadaşlarımızla mesai kavramıgözetmeksizin sizler için çalışacağız. Afyonkarahisar’ı sizlerle yöneteceğiz.Projelerimizi açıkladığımız günden itibaren her kesimin takdirini toplamayadevam ediyoruz. Bazı projelerimizi belediyemizin bütçesi doğrultusundahazırlarken, bazı projelerimiz de hükümetimizin desteği ile yapacağız. 17 ŞubatPazar günü ilimize teşrif eden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız RecepTayyip Erdoğan’a proje kitapçığımızı taktim ettiğimde bana ‘Afyonkarahisar içinelimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız’ ifadelerini kullanmıştı. Bizde ayağıyere sağlam basan projelerle sizlerin huzurunuza çıktık. Bazıları gibi yapılanprojeleri tekrar yapılacak gibi sizlere anlatmıyoruz” şeklinde konuştu. 

“MAHALLERİMİZİNÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Afyonkarahisar’a bir diziziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiğinden söz eden Zeybek, “AKBelediyeciliğin devamı için hükümetimizi arkamıza almalıyız. Hulusi Paşamızışehrimize davet etmenimizin en büyük nedeni Örnekevler Mahallemizin sınırlarıiçinde bulunan Garnizon Komutanlığımızın bulunduğu alanı muhteşem bir ‘MilletBahçesi’ yapmayı hedefliyoruz. Bakanlıktan o araziyi aldığımız takdirde‘Garnizon Millet Bahçesini’ Afyonkarahisar’ımıza kazandıracağız. Şu anda oalanın içinde bulunan mevcut ağaçların koruyacağız ve 100 bin adet endemik ağaçve bitki dikeceğiz. Ayrıca göletler, geniş piknik alanları, anfi tiyatrosu,hayvanat bahçesi,  aqua parkı, sporalanları, su oyunları, bisiklet yolu ve daha nicegüzelliklerin olacağı muhteşem bir millet bahçesini inşa edeceğiz. MilletBahçesi bittiğinde o çevrenin sosyo-kültürü de değişmiş olacaktır. Tümmahallerimizin çevresini değiştirmek için büyük gayret sarf edeceğiz”ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri