Başarının sırrı azim ve istikrar

Afyonkarahisar’da yaşayan, Mimar Gülşah Yavuz Kocamanbaşarılarına bir yenisini daha ekledi.

 Daha öncedenEskişehir Anadolu Üniversitesi Öğrencisi Mimarlık bölümünü onur öğrencisiolarak bitiren Mimar Gülşah Yavuz Kocaman, bu sefer Bursa UludağÜniversitesinde yüksek lisans yaparak yeni bir başarıya daha imza atarak,Yüksek Mimar unvanını aldı. Bursa Uludağ Üniversitesinde de mimarlık bölümüyapı kürsüsünde tez konusu olan, Dünya’da ve Türkiye’de giydirme cephe sistemlerinde,kullanılan standartlar ve deneysel kontrol yöntemleri tezini de Başarlı birşekilde bitirerek, Yüksek mimar Unvanını alan Gülşah Yavuz Kocaman, aynızamanda çok iyi bir anne.

Afyonkarahisar’da mimarlık ofisinde devam eden çalışma veprojelerinin yanı sıra bir mimarlık ofisi de Bursa’ya kuran Gülşah YavuzKocaman, burada da kendini alanında ispatlayarak olumlu projeler üzerindeyaptığı projeler ile kendisini kabullendirmiş durumda. Evet, kendisi hem iyibir anne hem de mesleğine âşık, mesleğini iyi yapan biri. Yine hedefleriarasında doktora yaparak, yakın zamanda da doktor unvanı ile mesleğini icraetmeye devam edecek. Konuyla ilgili bilgi veren Yüksek Mimar Gülşah yavuzKocaman şu ifadeleri kullandı;

“ Benim bu konuda en büyük destekçim önce ailem yani annemve babam insanlar yeter ki azmetsin başarı zaten gelecektir. Aynı zamanda Babamda inşaat sektöründe, bir nevi bizde baba mesleğimizi icra ediyoruz. Evet, benaynı zamanda bir anneyim küçük bir kızım var henüz iki yaşında, bu süreçiçerisinde hem kızımı büyüttüm hem de hedeflerimi gerçekleştirdim çok şükür.

 Çevremdeki çok sayıdaeşim ve dostum bana hem anne olmak hem de iş hayatında başarılı bir konumagelmenin sırrını soruyorlar. İnsanların kendi ayakları üzerinde durması kadardoğal olan bir şey yok, hala da çaba harcıyoruz. Ve bu azmimi, başarımı dakızıma atfediyorum umarım o da benim gibi benim izimden yürür. Evet, Allahnasip ederse tabii ki her şeyin başı sağlık diğer bir hedefim olan doktoraunvanını da inşallah alacağım.

Aslına bakarsanız yapılan iş her ne olursa olsun, işin içerisinde istikrar varsa, azim varsa ya da hedef varsa başarıyı yakalamak çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Bu arada 5 Aralık dünya Kadın Hakları Günü, yani kadına seçme seçilme yasası hakkının verilişinin yıl dönümü. Ben buradan bu vesile ile bir kadın olarak, Türk kadınlarının toplumun her alanında yer almasını canı gönülden arzuluyor, Dünya Kadın Hakları gününün tüm kadınlarımıza, annelerimize hayırlara vesile olması temennisinde bulunuyor herkese saygılarımı sunuyorum” Dedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri