“Balon değil, insan odaklı projelerle karşınızdayız”


AK PartiAfyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek mahalle mitinglerine KarşıyaMahallesiyle devam etti. Mahallede büyük bir coşku ile karşılanan Zeybek,“Balon projelerle değil, insan odaklı projelerle karşınızdayız” dedi.

31 Mart mahalli idareler seçimleri öncesi saha çalışmalarınayoğunluk veren AK Parti belediye başkan adayı Mehmet Zeybek, KarşıyakaMahallesinin kapalı Pazar alanında vatandaşlarla bir araya geldi. Programa AKParti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Belediye BaşkanıBurhanettin Çoban, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti KadınKolları başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, BelediyeMeclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Karşıyaka kapalı pazaralanında yapılan programda büyük bir coşku ile karşılanan Zeybek, vatandaşlarıntezahüratları arasında miting alanına girdi.

“BİZİM BÜTÜNPROJELERİMİZ İNSAN ODAKLI”

‘Memleket işi gönül işi’ diyerek çalışmalarına devamettiğini belirten Zeybek, “40 yıllık bir siyasetim var. Karşıyaka Mahallesi AKParti’nin kurulduğu yıldan bu yana girdiğimiz her seçimde tam destek vermiştir.Cumhurbaşkanımızın yüzünü hiç kara çıkartmamıştır. Bu yüzden KarşıyakaMahallesinde oturan vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Projelerimizi sizleretanıtmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bazılar gibi balon projelerdesizlere vaatte bulunmuyoruz. Birileri Akarçay’da gemi yüzdüreceğim. Çocuklariçin masal markı yapacağım gibi vaatler vererek Afyonkarahisarlı hemşehrilerimikandırıyor. Onları Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban yıllar önceyaptı.  O arkadaş Afyonkarahisar’da yıldabir kere geldiği için yapılan yatırımlar ile ilgili hiçbir bilgisi yok. Bizimprojelerimiz insan odaklı. Belediye Başkanı seçildiğimde partimize oy verenveya vermeyen diye bir ayrım kesinlikle söz konusu olmayacak, her birvatandaşımıza eşit şekilde hizmet sağlayacağız. Biz birlikte Afyonkarahisar vene kadar bir olursak o kadar güçlü olacağız” diye konuştu

“İSTİHDAMIARTIRMAK İÇİN TEKNOLOJİK SERALAR ÖNEM VERECEĞİZ”

İstihdamı arttırmak için Afyonkarahisar’da gece gündüzçalışacaklarını belirten Zeybek, “Dün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız SayınFatih Dönmez’i Afyonkarahisar’a davet ettik. İşadamlarımızla görüştü. Bakanlıkolarak her türlü istihdama destek vereceklerini ifade ettiler. Hükümetimizindesteği ile tüm bakanlığımızı arkamıza alacağız. Bakanımızla birlikteteknolojik serayı gezdik. Şehrimize yapılan seraların istihdama yapılankatkılarını ele aldık. Jeotermal ilimiz için büyük bir avantaj. Bu avantajı çokiyi değerlendireceğiz. Bizde göreve geldiğimiz takdirde Jeotermal Organize SeraBölgesi ile teknolojik seraların şehrimizde yaygınlaştıracağız. İşsiz olan evhanımlarımızı, gençlerimizi iş sahibi yapacağız. Ayrıca hanımlar için HanımeliÇarşı projemiz var. Evde oturan bayanlar değil, evinin ekonomisinde destekveren bayanlar olacak. Şehrimizin tarihi ve kültürüne uygun el işlerinikuracağız çarşı ile satacaklar. Diğer bir projemizde Çocuk Üniversitesidir.Belediyemiz ile Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğiyle birçok eğitimatölyelerin olacağı Çocuk Üniversitemizde Afyonkarahisarlı çocuklarımıza bilim,sanat, yetenek, zekâ, kişisel gelişim, akademik başarı ve sosyal becerialanlarında eğitim verilmesini amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Mahalle mitingin, çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardındansona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri