Baba ocağında Zeybek’e tam destek


AK PartiAfyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek Çayırbağlılarla bir arayageldi. Zeybek, “Destekleriniz için teşekkür ediyorum. Desteklerinizin devamınıbekliyorum” dedi.

Aslen Çayırbağlı olan AK Parti Afyonkarahisar BelediyeBaşkan Adayı Mehmet Zeybek, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi,Yeşilyol Caddesi’ndeki seçim bürosuna ziyarete gelen Çayırbağ Belediye BaşkanıYakup Çam ve hemşehrileri ile bir araya geldi.

Mehmet Zeybek, Çayırbağlıların gururudur”

Ziyarette ilk olarak konuşan Çayırbağ Belediye Başkanı YakupÇam, "Hemşehrimize çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz.Çayırbağlılar olarak Çayırbağlı bir başkana oy vermek desteklemek görevimizdir.Bize düşen Zeybek başkanımızı sonuna kadar desteklemektir. Sözü, özü, mertliğive yiğitliğini gördük. Daima arkanızdayız. Siz var oldukça biz de sizinarkanızdayız. Mehmet Zeybek, Çayırbağlıların gururudur. Allah’ın izni ile 31Mart gecesi seçilecektir” ifadelerini kullandı.

“İstikrardan yana oykullanın”

Yerel Seçimlerinde milli beka ve istikrardan yana oykullanmalarını talep eden Mehmet Zeybek, siyasi gelişmeler ve Cumhur İttifakınaneden ihtiyaç duyulduğu konularında açıklamalarda bulundu. Afyonkarahisar’a eniyi hizmeti etmenin onurunu yaşamak yola çıktığını ifade eden Mehmet Zeybek,"Biz Afyonkarahisar’ımızı çok seviyoruz. Belediye başkanlığı bir insanınyapabileceği en kutsal görevlerden bir tanesidir. Şehrimizin gelecek vizyonunubelirleyecek, akılcı ve uzun vadeli planlamalar yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Afyonkarahisar için hazırladığı projeleri göz doldurduğunuifade eden vatandaşlar, seçilmesi halinde Zeybek’in projelerinin hayatageçireceğine inandıklarını ifade ederek, desteklerini açıkladılar.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüşalışverişinde bulunuldu. Ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafları çekimi iletamamlayarak toplantı sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri