ALTUNTAŞ BAŞKANIN MEVLÜD DAVETİNE YOĞUN KATILIM OLDU

Geçtiğimiz Hafta mazbatasını  alarak görevine başlayan ÇobanlarBelediye  Başkanı  Ali Altuntaş’ın mevlüd davetine  yoğunkatılım oldu.

Çobanlar pazaryerindeki davette, Yasin-i Şerif okundu,dualar edildi.  Çobanlar dışından da çoksayıda  siyasinin de katıldığı  davette kadınlar da katıldı ve dualar etti.

Bir çok belediye başkanı, il  genel meclisinin eskive yine seçilmiş üyelerinin katıldığı davetin ev sahipliğini yapan  Çobanlar Belediye  Başkanı Ali Altuntaş ve ilçe teşkilatı,davetlileri girişte karşıladı.

Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, “İlçemiz halkının yoğun katılımına çok memnunoldum, ayrıca ilçe dışından siyasi büyüklerimizin, belediye başkanlarımızın veteşkilat üyelerimizin katılması da bizleri çok mutlu etti” dedi.

Dualarınedilmesinden sonra misafirlere yemek ikram edildi.

Çobanlar Belediye Başkanı  Ali  Altuntaş, “Hayırlısı ile mazbatamızı alarakgöreve başladık. Bundan sonra gecemiz gündüzümüz ilçemize yapacağımızyatırımlar olacaktır. İlk hedefimiz Çobanlarımızda birlik ve beraberliğisağlamak ve herkesi kucaklamaktır. Bizim kimseye küslüğümüz yok, kırgınlığımızyok.  Her zaman ifade ettiğim gibi hiçbirzaman için oy veren, vermeyen diye bir ayırım kesinlikle yapmayacağız.  Hayata geçireceğimiz  projelerle işsizliği azaltacak, yeni  yatırımlarla ilçemizi gelişmiş ilçelerarasına girmesini sağlayacağız” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri