AKÜ IEEE Kocatepe Kulübü Öğrencilere Mesleki Proje Eğitimi verdi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Teknoloji FakültesiDekanlığı öncülüğünde Institute of ElectricalandElectronicsEngineers (IEEE)Kocatepe Kulübü tarafından üniversite öğrencilerine mesleki proje eğitimiverildi.

Öğrencilerin üniversiteden mezun olup iş hayatınaatıldıklarında meslekleri alanında karşılaşacakları ortam, mevzuat ve işleyişkonularında bilgi sahibi olmaları adına Teknoloji Fakültesi DekanProf.Dr. AyhanErol, Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Elektrik-ElektronikMühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yüksel Oğuz ve Teknoloji Fakültesi DekanYardımcısıDr. Öğr. Üyesi Mustafa Şahin’nin destekleriyleDemiryolu Bakım Daire BaşkanYardımcısı Uğur Açıkgöz ve özel bir firmanın sahibi Züleyha Ok Davarcıtarafından eğitim verildi.

Institute of ElectricalandElectronicsEngineers (IEEE)Kocatepe Kulübü Başkanı Haluk Çakır tarafından verilen bilgiye göre kulübünöğrencileri yetiştirmek ve geleceğe hazırlamak adına yürüttüğü çalışmalarkapsamında verilen eğitimle İç Tesisat, Dış Aydınlatma, Orta Gerilim ve YüksekGerilim konularında proje çizimi, meslek guruplarının bağlı olduğu odalar ilekamu kurum ve kuruluşlar arasındaki işleyiş ve işlem basamakları hakkındabilgileri verildi.  Yaklaşık 150öğrencinin katıldığı eğitimler sonunda öğrencilere ileride kariyerleri içinkullanabilecekleri sertifikalar verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri