AK PARTİ’DE ‘SEÇİM ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRME’ TOPLANTISI YAPILDI


AK Parti GenelMerkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Recep Özel, AK Parti İl Başkanlığında‘Seçim çalışmalarının değerlendirilmesi’ konulu bir toplantı düzenledi.Toplantıda 31 Mart’taki mahalli idareler seçimlerinde yapılacak çalışmalar elealındı.

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan YardımcısıRecep Özel, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığın da, ‘Seçim çalışmalarınındeğerlendirilmesi’ konulu bir toplantı düzenledi. AK Parti Afyonkarahisar İlBaşkanı Av. Hüseyin Sezen ile birlikte Seçim İşleri Başkanı Talha HüseyinAkkaya ve Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ile birlikte ilçe başkanları veçok sayıda partili katıldı.

“Arşivçalışmalarına önem veriyoruz”

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Sezen, “Seçiminkurmay heyeti seçim işleri başkanlığındaki çalışan görevlilerimizdir. İnşallahbugün yaptığımız çalışmalar ve seçim işleri başkanlığımızın hazırlıklarıdoğrultusunda 31 Mart’ta seçim çalışmalarımızın meyvelerini alacak ve seçimingalibi olacağız. AK Parti’nin neferleri sahada bir oy daha fazla alabilmekadına çalışıp çabalıyorlar. Onların bu emekleri de seçim işleri başkanlığınaemanettir. Bizim en büyük özelliğimiz sandıklara sahip çıkmamızdır. Sandıklaraoylar birer birer giriyor, birer birer sayılıyor. DolayısıylaAfyonkarahisar’ın, Türkiye’nin geleceği sizlere emanet” dedi.

 “Seçim işlerinin telafisi olmuyor”

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı veIsparta milletvekili Recep Özel de yaptığı konuşmada, “Her şeyin bir telafisioluyor ancak seçim işlerinin kesinlikle bir telafisi yok. Mağlup olduğumuzdatekrar deneme şansı vermiyorlar. Önümüzde 31 Mart Yerel yönetimler seçimlerininhiçbir telafisi ve geri dönüşü yok. El birliğiyle ülkemizi daha iyi seviyeleregetirmek ve muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çalışacağız. Allahçalışmalarınızda kolaylıklar versin” ifadelerine yer verdi.

Toplantı, konuşmaların ardından seçimlerde yaşananuygulama aksaklıklarının tespiti ve çözüm önerileri üzerine soru cevap şeklindedevam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri