AK Parti İl Başkanı Sezen’den Berat kandili mesajı


AK Parti İlBaşkanı Av. Hüseyin Sezen, Berat Kandili nedeniyle bir kutlama mesajıyayınladı. Sezen mesajında “Berat Kandili’ninbaşta gönül coğrafyamız olmaküzere ülkemizde, İslam aleminde beratın hayrımıza ve kurtuluşumuza vesileolmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen Berat Kandilinedeniyle yayımlamış olduğu mesajında tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

“İslam ademindeberatın hayrımıza vesile olmasını diliyorum”

Sezen, “Birlik ve beraberlik içerisinde gönüllerifethederek, ülkemizde, İslam aleminde beratın hayrımıza ve kurtuluşumuza vesileolmasını diliyorum. Sevgili Peygamberimiz (SAV) bu gecede Allah’a çokça ibadetedilmesini, gündüzünde ise oruç tutulmasını tavsiye etmiştir. Bu gece güneşbatınca Allah Teâlâ’nın dünyaya rahmetiyle tecellî ederek fecre kadar: ‘Bağışlanmakdileyen yok mu, onu bağışlayayım! Rızık isteyen yok mu, ona rızık vereyim!Belâya dûçar olan yok mu, ona afiyet vereyim!..’ buyurduğunu müjdelemiştir”dedi.

“Kandilleraf ve şükür vesilesidir”

Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandilini idraketmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Sezen, “Af ve şükür vesilesi olankandiller, müminler için de manevi bir arınmanın yanında, hayat muhasebesiyapma fırsatı sunan müstesna gecelerdir. Berat Kandili de bu önemli gecelerdenbiridir. Bu gece yüce Mevla’mızdan beratımızı isteyelim. Sorumluluklarımızıyeniden hatırlayalım. Maneviyat duygularımızı en üst düzeyde yaşayacağımız bumübarek gecenin; bizleri birlik, dirlik, kardeşlik ve barış içinde yaşamayaulaştırmasını diliyor, tüm İslam Âlemi’nin mübarek Berat Kandili’ni kutluyorum”dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri