AK Gençlikten “Sigarasız Hayata Leblebi ile Merhaba” etkinliği


AK Parti AfyonkarahisarGençlik Kolları dünya sigara bırakma günü münasebetiyle seçim bürosununönünden“SigarasızHayata Leblebi ile Merhaba” sloganıyla bir etkinlik başlattı. Etkinliğe AKParti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen ile Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek dedestek verdi.

AK Parti Gençlik Kolları üyeleri vatandaşların sigara paketlerinialarak leblebi dağıttı. Gençler, günümüzde tüketimi oldukça fazla olansigaranın insan sağlığına olan zararlarından ve bırakıldığındaki faydalarındanbahsederek bir nebze dikkat çekmeye çalıştılar. Belediye Başkan adayı MehmetZeybek’in seçim bürosu ününde yapılan sosyal farkındalık çalışmasına Zeybek ilebirlikte AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen de destek verdi.

“Vatandaşlarımızınsağlıklı bireyler olmalarını istiyoruz”

İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen programda yaptığı konuşmada,“AK Parti Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sigarayabakış açısını ve bununla birlikte tüm zararlı alışkanlıklara karşı birhassasiyetini biliyoruz. Dolayısıyla biz de AK Parti Afyonkarahisar İlBaşkanlığı olarak, Gençlik Kollarımızın düzenlemiş olduğu bu organizasyonabelediye başkan adayımız Mehmet Zeybek ile birlikte katılarak destek verdik vevatandaşlarımızdan da destek istiyoruz. Biz vatandaşlarımızın bu noktadasağlıklı bireyler olmaları ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları yönünde birçaba sarf ediyoruz. Haliyle bunun içinde vatandaşlarımıza ceplerindeki sigarapaketini vermeleri karşılığında bir poşet leblebi teklif ediyoruz ve sağ olsunvatandaşlarımız bizi bu noktada kırmıyor, teklifimizi de geri çevirmiyor. Hemenkabul ediyorlar. Umarım ceplerinden aldığımız sigara paketleri son paketleriolur ki bir daha sigara bulaşmazlar. Belediye başkan adayımız Mehmet Zeybek debu noktada daha sağlıklı bir Afyonkarahisar için birçok projeyi hayatageçirecek ve yatırımlar yapacak. Dileğimiz; sigara ve benzeri zararlıalışkanlıklara ilişkin toplumsal farkındalığın bilinçli bir şekilde artırılmasıve mümkün olduğunca vatandaşlarımızın bu zehirden kurtulması yönündedir” dedi.

Paketi alıp,leblebi teklif ediyor

AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek ise “Benimisteğim hiç kimsenin sigaraya başlamamasıdır. Çünkü bu ciddi zararları olan birbağımlılıktır. Bunun için de topyekûn bir mücadele ve her platformdabilgilendirme şarttır. Devletimiz bu noktada elinden gelen gayreti gösteriyor.Biz de burada seçim büromuzun önünden geçen vatandaşlarımıza Gençlik KollarıBaşkanımız Ethem Karahan ve İl Başkanımız Sayın Hüseyin Sezen ile birlikte birteklifte bulunuyoruz. ‘Sigarasız hayata leblebi ile merhaba’ deyin. Sigaraylaleblebi arasındaki farkı insanlara anlatmaya çalışıyoruz. Sigara içmek yerineleblebi tüketen bir vatandaşın daha sağlıklı olabileceğini ifade ediyoruz.Kısacası vatandaşlarımızı sağlıklı yaşamaya davet ediyor, sigarayıreddetmelerini ve hayır demelerini istiyoruz. Ben bu noktada Gençlik Kolları Başkanımızve gençlik kolları üyelerimize çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum”şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri