“Afyonkarahisar’da büyük bir başarıya imza attık”


AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybekile birlikte seçimin hemen ardından vatandaşların arasına karıştı. Çarşıdavatandaşların tebriklerini kabul eden, Miraç Kandilini kutlayan Sezen veZeybek, esnafları da ziyaret ettiler. ziyaretin ardından konuşan Sezen “AKParti olarak Afyonkarahisar da büyük bir başarıya imza attık” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av.Hüseyin Sezen, Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek ile birlikte esnaflarıziyaret etti, sokakta karşılaştıkları vatandaşların kandilini kutladılar. 

“AK Parti 100 yıllık sorunları 17 yıla sığdırıp çözen bir partidir”

AK Parti İl Başkanı Av.Hüseyin Sezen ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Seçimlerde sahadagece-gündüz demeden birlikte çalıştık ve vatandaşlarımızın teveccühü, Allah'ınizniyle AK Parti olarak Afyonkarahisar da büyük bir başarıya imza attık. 18ilçeden 12’sine AK Parti bayrağını diktik. Vatandaşlarımız, çağrısınıyaptığımız beka konusunda bize desteklerini vererek ‘Evet doğru söylüyorsunuz.Bu ülkede bir beka sorunu vardır. Bu beka sorununu da çözecek olan AKParti’dir’ diyerek destek verdiler. Bununla birlikte halkımız AK Parti için‘Yaparsa AK Parti’ yapar diyerek bir kez daha sandıkları patlatıp desteğinigöstermiştir. Dünyada AK Parti dışında 100 yıldır hasır altına süpürülensorunları 17 yıla sığdırarak çözen başka bir ülke ya da parti yoktur. Bugün,Belediye başkan adayımız ile birlikte meydanlara indik ve yinevatandaşlarımızın gönlüne dokunmaya başladık. Biz seçimi işte böylekazanıyoruz. Seçimin ertesi günü meydanlara iniyor, yine yarın seçim olacakmışgibi halkımızın gönlüne dokunuyor, talep ve önerilerini dinliyoruz. Oturduğunuzyerden seçim kazanmak hayaldir” dedi.

“Halkla iç içe kol kolayız”

Sezen açıklamada, “Seçimbitti ve biz hala meydanlardayız. Bir 5 yıl daha meydanlarda olacağız.Vatandaşımızı dinleyeceğiz. Biz bugün Miraç Kandili dolayısıyla davatandaşlarımızın kandilini kutluyor ve onlarla kucaklaşıyoruz. Biz, başkaşehirlerde değil Afyonkarahisar’da doğup Afyonkarahisar'da büyüyen ve yaşayaninsanlarız. Sokağa çıktığınızda bizi her yerde görebilirsiniz. Kesin olmayansonuçlara göre belediye başkanımız Mehmet Zeybek’i de görebilirsiniz. Yanihalkla iç içe, kol kolayız. Vatandaşlarımız bizi sokakta gördüğünde tebrikediyor, sarılıyor, tavsiye ve önerilerde bulunuyor, teveccühünü gösteriyor.İnşallah gönül belediyeciliği ile birlikte şehrimizin tevazu samimiyet gayretlehep birlikte daha ilerilere taşıyıp, dünyanın termal yıldızı halinegetireceğiz” ifadelerine yer verdi.

“Makamımız herkese açık olacak”

Karşılaştığıvatandaşların Miraç Kandilini kutlayan ve tebrikleri kabul eden Zeybek deyaptığı açıklamada, “Biz dün seçim meydanlarında vatandaşlarımıza ‘Her daimsizinle birlikte, iç içe olacağız’ ifadesini kullanarak yanlarında olduğumuzuifade etmiştim. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre kazanan biziz. İlk gündenhalkın arasındayız. Bundan sonra da önümüzdeki 5 yıl boyunca vatandaşlarımızlaiç içe kol kola olacağız. Bizler ulaşılamaz değiliz, herkesin ulaşabildiğiinsanlarız. Makamımız da herkese açık olacak. Söylediğim gibi belediyeyivatandaşlarımızda birlikte yöneteceğiz. Bugün İl BaşkanımızHüseyin Sezen Bey ile birlikte esnaflarımızı ziyaret ediyor, karşılaştığımızvatandaşlarımızın kandillerini kutluyorum. Taleplerini ve önerilerinidinliyorum. Miraç, yükseliş demektir. Cümle Ümmeti Muhammed'in Miraç Kandilinikutlarım. Cenab-ı Allah yılına kedersiz eriştirsin” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri