Afyon Eğitim Vakfı Bursiyerleri donanımlı yetişiyor

Afyon Eğitim Vakfı, Ankara’da düzenlenenUlusal Proje Meslek Konferansı’na katıldı.

Proje Yöneticiliği mesleğini tanıtan,geliştiren ve proje yöneticilerinin ulusal konu ve sorunlar hakkında sözsahibiolmalarını hedefleyen Türk Proje Yönetim Meslek Enstitüsü’nün "Hayallerin Peşinde” ana teması ileAnkara’da düzenlediği Ulusal Proje MeslekKonferansına Afyon Eğitim Vakfınca katılım sağlandı.

Konferansa, Afyon Eğitim Vakfı GenelSekreteri Murat Diker ile birlikte, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğrenimgören Ahmet Özcan ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’ndeöğrenim gören Mehmet Kurt katıldılar.

Konferans sonundabursiyerlerimizi konferansa davet eden hemşerimiz TPYME Onursal BaşkanıNedret Orbay’a,Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker tarafından vakfın plaketi takdimedildi.

Vakıf Genel Sekreteri Murat Diker,“Bursiyerlerimizin eğitimine katkı sağlamak ve onların donanımlı şekildetopluma faydalı birer birey olması için çalışıyoruz. Ankara’da düzenlenenUlusal Proje Meslek Konferansı’na iki bursiyer öğrencimizle katıldık. Bundansonra da Afyon Eğitim Vakfı’ndan burs alan öğrencilerin kendilerinigeliştirmesi noktasında desteğimiz sürecektir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri