AEV yönetimi, misafir öğrencilerle bir araya geldi

Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri,Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde okuyan misafir öğrencilerle iftar yemeğinde biraraya geldi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde okuyanmisafir öğrencilere Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından iftaryemeği verildi. AKÜ Sosyal Tesisleri’ndeki iftar yemeğine Afyon KocatepeÜniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Ticaret ve SanayiOdası ile Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, İl GenelMeclisi Başkanı ve Afyon Eğitim Vakfı İkinci Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜRektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Peker, Prof. Dr. Şuayip Özdemir ve Prof.Dr. Yılmaz Yalçın, Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Demirel veMetin İplikçioğlu, Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker ile çoksayıda misafir öğrenci katıldı.

450 ÖĞRENCİYE BURS VERİLİYOR

İftar yemeğinde bir konuşma yapan AfyonEğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Afyon Eğitim Vakfı olaraksizlerle Ramazan’ın manevi havasında bu iftar yemeğinde birlikte olalımistedik. Bu iftarı sizlerle birlikte gerçekleştirmekten ziyadesi ile memnunolduk. Siz değerli öğrencilere ve bize bu imkanı sağladığı için Afyon KocatepeÜniversitesi’nin değerli Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş Bey’e şükranlarımızısunuyoruz. Afyon Eğitim Vakfı, 32 senelik, Afyonkarahisar’ın köklü, Türkiye’ninorta büyüklükteki vakıflarından bir tanesidir. Yılda yaklaşık 450 öğrenciyeburs vermekteyiz. Sizler gibi onlar da Türkiye’nin farklı üniversitelerindeeğitim görmekteler. Eğitim çok önemli. Sizler de belki binlerce kilometreuzaklıktaki ülkelerinizden buraya eğitim için geldiniz. Sizlere eğitim hayatınızdabaşarılar diliyoruz” dedi.

KARAKAŞ, AFYON EĞİTİM VAKFI’NA TEŞEKKÜR ETTİ

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş da “Bizibu iftarda bir araya getiren Afyon Eğitim Vakfı’na çok teşekkür ediyorum. Biziziyarete geldiklerinde öğrencilerle bir araya gelmek istediklerini belirttiler.Biz de misafir öğrencilerimizin olduğunu söyledik. Bu iftar yemeği verilmesifikri, ziyaret sırasında şekillendi” diye konuştu. Semazen gösterisinin desunulduğu iftar yemeği, konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimi ile sonaerdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri