“31 MART KOLAY BİR SEÇİM OLMADI AMA…”


AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, BelediyeBaşkanı Mehmet Zeybek tarafından teşkilat mensuplarına verilen teşekküryemeğine katıldı. Burada konuşan Sezen, “31 Mart seçimleri kolay olmadı ancakilçelerimizde yüzde 50 artış yaşadık. Emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımızateşekkür ederim” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatagönderdiği selamını iletti.

Belediye BaşkanıMehmet Zeybek, AK Parti teşkilat üyelerine teşekkür yemeği verdi. Belediye BaşkanıMehmet Zeybek’in davetlisi olarak AFBEL Termal Otel’de gerçekleşen geceye AKParti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk,Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, yönetim kurulu üyeleri, İl Genel MeclisiÜyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Mahalle temsilcileri ile çok sayıdateşkilat üyesi katıldı.

“Güzel sonuçlar aldık”

toplantıda ilkkonuşmayı AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser yaptı. Eser, “AK Partiteşkilatları olarak ilk toplantımızı Belediye Başkanımız Mehmet Bey'in davetiile gerçekleştirmiş olduk. Yoğun bir seçim dönemi geçirdik. yaklaşık 3 ay,hatta 3 aydan fazla hep birlikte gerçekten yoğun bir şekilde koşturduk. Hepbirlikte güzel işler başardık. Allah'ın izniyle bütün teşkilatlarımızlaüzerimize düşen görevleri yerine getirdik. Hamdolsun hem Afyonkarahisar merkez,hem ilçe ve beldeler, hem de ülke geneli güzel sonuçlar aldık. Bençalışmalarınızdan dolayı ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razıolsun” dedi.

“Keşke Türkiye’nin her yerinde böyle sonuçlaralınsaydı”

İl Genel MeclisBaşkanı Burhanettin Çoban da 31 Mart'ta şehir olarak güzel bir seçimgeçirdiklerini söyledi. Çoban konuşmasında, “Oy oranlarında ciddi bir artışkaydettik. Bunda il teşkilatımızın, ilçe teşkilatımızın, Kadın ve Gençlikkollarımızın emekleri çok büyük. Güzel bir sonuç elde edildi. Gönül isterdi kikeşke Türkiye'nin her yerinde böyle sonuçlar alınsaydı. inşallah o günleri degörürüz. Allah-u Teala önümüzdeki 5 yıl içerisinde seçilmiş tüm kardeşlerimizeBelediye Başkanı, İl Genel Meclis Üyesi, belediye meclis üyesi, tümkardeşlerimize muhtar kardeşlerimize güzel hizmetler yapabilmeyi, insanlarınyararına şehirlerin yararına, ülkemizin yararına, yetmedi dünya coğrafyasındanerede ne ihtiyaç varsa onlara destek olmayı nasip eylesin” ifadelerine yerverdi.

Cumhurbaşkanının teşkilata gönderdiği selamınıiletti

AK Parti İl BaşkanıSezen de konuşmasında, “31 Mart seçimlerinden sonra birlikte olduğumuz ilktoplantımıza katılımlarınız için teşekkür ederim. Bu toplantıyı organize edenSayın Belediye Başkanımızdan da Allah razı olsun. 31 Mart seçimleri çok zor birseçimdi. Afyonkarahisar'da gerek sahada, gerek Genel Merkezde görünen bir durumdu.Ancak hamdolsun gayretle ve samimiyet ve çalıştık. Ben Gençlik Kolları, KadınKolları, Merkez ilçe ve özellikle mahalle başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Herbirimiz genel başkan nidasıyla gece gündüz demeden çalıştık. Hepinize teşekkürediyorum. Üzerimde bir selam var, onu ileteyim; Seçimlerin hemen akabinde SayınCumhurbaşkanımız Genel Başkanımız bizleri telefonla arayarak özellikle teşkilatmensuplarına çok selamlarını hürmetlerini teşekkürlerini iletmemi istedi. SayınCumhurbaşkanımızın size çok selamı var” ifadelerini kullandı.

“Kolay bir seçim olmadı”

“AK Parti ilkelerive ilkleri bir partidir” diyen Sezen konuşmasına şöyle devam etti: “AK Partibir dava partisidir. ‘31 Mart seçimleri zaferle sonuçlanacak’ dedik ve zaferlesonuçlandı. Kolay bir seçim değildi. Şer ittifakı blok halindeydi. Halen devamediyorlar. Gün birlik olma günüdür. Gün, fitne fesata fırsat vermeden saflarısıklaştırma günüdür. 31 Mart seçimlerini kazasız atlattık. 1 Nisan itibariylebiz gönül belediyeciliğine başlıyoruz. Herkesten benim talebim şudur; Her seçimyeni bir başlangıçtır. Biz 1 Nisan itibariyle verilerimizi önümüze koyduk, birsonraki seçimler için çalışmalarımıza başladık. Sayılı günler çok çabukgeçiyor. Biz gönüllere girme çabası içerisinde olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızda zaten bu seçimi gönül belediyeciliği seçimi olarak nitelendiriyor. Bundansonra gönül seferberliği başladı. Şer ittifakı boş durmuyor. Bizler teşkilatolarak birlik ve beraberlik içerisinde fitne ateşi yakmadan yürürsek 2023hedefine hep birlikte ulaşacağız. Bugüne kadar büyük hizmetleri olanBurhanettin Çoban başkanımıza çok teşekkür ediyorum. 10 yıl boyunca belediyebaşkanlığı yaptı. Mehmet başkanımız da aynı yolda daha fazla hizmet ederekAfyonkarahisar'a hizmet verecek.”

“İlçelerde yüzde 50 artış yaşadık”

Sezen konuşmasını,“Biz teşkilat olarak tüm teşkilat mensuplarımız ile birlikte Afyonkarahisariçin ‘durmak yok yola devam’ diyoruz. Ben başta yönetim kurulu üyelerimiz olmaküzere 18 ilçemiz 41 beldemiz vardı. Ben onlara gece gündüz demeden çalıştıklarıiçin çok teşekkür ediyorum. Kadın Kolları Başkanımıza, Yönetim Kuruluüyelerine, evinde çocuğunu eşini bırakıp bizler için çalıştılar. Ben teşekkürediyorum. Haklarını helal etsinler. Yine Gençlik Kolları gece gündüz demedenenerjimizi yükselttiler. Gerek sosyal medyada, gerek sahalarda, gerek sokaktabu güzel sonucu almamızı sağladılar. Gençlik kolları başkanı ve yönetimine benbu noktada çok teşekkür ediyorum. İlçelerde %50 oranında bir artış oldu. AKPartili belediyeciliği konusunda ciddi bir artış yaşadık. Teşkilatçı yapı buseçimde ön plana çıktı. Rabbim bizi Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundanistikametinden ayırmasın. Güzel hizmetlerde bulunmayı nasip etsin. Ben MehmetZeybek başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah yolunu açık etsin” ifadeleriile noktaladı.

Ambaryolundaki araziye otopark yapılacak

Son konuşmayıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek yaptı. Zeybek, “2023’e kadar Rabbim başımızıönümüze eğdirecek şeyleri bize nasip etmesin. Bu görevden Sayın BurhanettinÇoban Başkanımız anlının akıyla çıktı, inşallah Rabbim bizleri de yanlışasaptırmasın kötülere de fırsat vermesin. Hepiniz çok gayret gösterdiniz, terdöktünüz. Bu Mehmet Zeybek’in şahsına değil, Sayın Cumhurbaşkanımızın başınındik olması için gösterilen bir gayretti. Hepinizden Allah razı olsun.Bildiğiniz üzere Ambaryolu’nda Türkiye Şeker Kurumu’na ait bir arazi var,satılığa çıktı. Sayın Vekilimiz Ali Özkaya Bey takipçisi oldu, aradılar.Belediye olarak Özelleştirme İdaresi’ne bir yazı gönderdik. Şu anda durduruldu”dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri