14.ATSO spor oyunları kapanış ve ödül töreni yapıldı

14.ATSO Spor Oyunları’nın Kapanış ve Ödül Töreni, il protokolü ve firmatemsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

AfyonkarahisarTicaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel hâle getirilen ve bu yıl14’üncüsü düzenlenen ATSO Spor Oyunları’nın Kapanış ve Ödül Töreni, ATSO hizmetbinasında gerçekleştirildi. Törene Afyonkarahisar Vali Yardımcısı NurullahKaya, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip Özdemir,Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Genel Sekreteri Öğretim GörevlisiZiya Kutay Erşen, Afyonkarahisar Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ömer MahmutErdoğan, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet MüdürYardımcısı Ahmet Özer, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis BaşkanıDr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaşkanıSalih Kaygısız, ATSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Gençlik ve Spor İlMüdürlüğü’nden Fahrettin Kayar, Afyonkarahisar Belediyesi’ni temsilen SporTesisleri Sorumlusu İbrahim Yılmaz ile müsabakalara katılan firmalarıntemsilcileri katıldı.

14.ATSO Spor Oyunları Kapanış ve Ödül Töreni’nin açılış konuşmasını yapan ATSOYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şükrü Köse, “Yönetim Kurulu BaşkanımızSayın Hüsnü Serteser, bugün burada olmayı çok istemesine rağmen aramızda yeralamadı. Başkanımız, ani gelişen bir programla Türkiye Odalar ve BorsalarBirliği Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M. RifatHisarcıklıoğlu ile birlikteTürk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası Genel Kurulu’na katılmak üzere Almanya’yagitti. Başkanımız’ın hepinize çok selâmı var, teşrifleriniz için teşekkürediyor” dedi.

ÖNEMLİBİR ORGANİZASYON

ATSOSpor Oyunları’nın Afyonkarahisar’ın önemli bir organizasyonu hâline geldiğinihatırlatan Köse, “14 yıldan bu yana ara vermeden sürdürdüğümüz ATSO SporOyunları, ilimizin önemli bir spor organizasyonu hâline gelmiştir. ZaferHaftası’nda siz değerli il protokolümüzün katılımıyla açılışınıgerçekleştirdiğimiz 14.ATSO Spor Oyunları’nın bu seneki tanıtım faaliyetlerineSayın Valimiz Mustafa Tutulmaz da destek vermiştir. Sayın Valimiz’e bu nedenleteşekkür ediyoruz. ATSO Spor Oyunları, hem kamuoyundaki spor farkındalığınıartırıyor; hem de sahada kıyasıya rekabet eden firmaların, birbiri ileiletişimlerini de kuvvetlendiriyor. Bu yönüyle spor alanındaki bu güzelorganizasyonun, uzun vadede firmaların ekonomi alanındaki temaslarını daartıracağını düşünüyoruz” diye konuştu.

REKABETVE CENTİLMENLİK BİR ARADA

Köse,konuşmasında şu vurguları yaptı:

“ATSOSpor Oyunları hakkında vurgulamamız gereken başka bir önemli konu ise, rekabetsırasında centilmenliğin elden bırakılmamasıdır. Bireysel müsabakalarda da,takım branşlarında da amatör sporcular, organizasyonun ruhuna uygun hareketetmiş; müsabaka sonunda tokalaşarak birbirlerini tebrik etmişlerdir. Bu yıl,galip takımların mağlup takımlara madalya takdim etmesi de organizasyonunruhunu görünür kılmıştır. Sözlerime son verirken ATSO Spor Oyunları’ndadereceye giren tüm firmalarımızı ve sporcularımızı kutluyorum. Bu güzelorganizasyonun gerçekleşmesine katkı sağlayan tüm sponsorlarımıza, ATSO SporOyunları Komisyonu’na, bizi ATSO Spor Oyunları’nın Açılış ve KapanışTörenleri’nde yalnız bırakmayan il protokolüne teşekkür ediyorum.”

SPORALANINDA FARKINDALIK ARTIYOR

ATSOMeclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci de, ATSO Spor Oyunları’nın her geçenyıl büyüyen ve ses getiren bir hüviyete sahip olduğunu aktardı. Merdivenci, “2006yılında başlayan ve bu yıl 14’üncüsünü düzenlediğimiz ATSO Spor Oyunları, hergeçen yıl büyüyen, ses getiren, spor alanında farkındalığı artıran bir hüviyetebüründü. Üye firmalarımız ATSO Spor Oyunları müsabakaları münasebetiyle hemkıyasıya rekabet içine girdi; hem de firma temsilcileri birbirilerini tanımayafırsat buldu. Böylece üyelerimiz arasındaki iletişim de güçlendi. ATSO SporOyunları, 14 yılda maçları merakla beklenen, sonuçları takip edilen birorganizasyon hâline geldi. Bu yıl çıtayı biraz daha yükseltmek istedik. Bunedenle, Afyonkarahisar ve ülkemizin çeşitli bölgelerinde koşu-maratonorganizasyonlarını başarı ile sürdüren Limit Sensin Akademi ekibi ile çalışmayıkararlaştırdık” şeklinde konuştu.

14BRANŞTA 700’Ü AŞKIN SPORCU

Buyıl ATSO Spor Oyunları’nda 14 branşta 700’ü aşkın amatör sporcunun yer aldığınıkaydeden Merdivenci, “29 Ağustos’ta siz değerli protokol üyelerimizinkatılımıyla başlayan 14.ATSO Spor Oyunlarımız, başından itibaren yaptığımızplanlama çerçevesinde 14 Ekim’de, Futbol branşının final müsabakasıyla sonaerdi. 14 branşta, 700’ü aşkın amatör sporcunun katıldığı 14.ATSO Spor Oyunları,birlik ve beraberlik mesajlarının da verildiği bir organizasyon oldu. Bu yıl,Limit Sensin ekibinin de önerisi ile takım branşlarında galip gelen tümtakımlar mağlup olan takımlara madalya takdim etti” ifadelerini kullandı.

MERDİVENCİ,TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

Merdivenci,konuşmasına şöyle devam etti:

“ATSOSpor Oyunları; 365 Oda ve Borsa’nın bulunduğu Oda-Borsa Camiası içinde uzunsoluklu ilk ve tek spor organizasyonudur. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Konuşmanınbu kısmında bir hakkı teslim etmek istiyorum. Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz,14.ATSO Spor Oyunları’nın başından sonuna kadar verdiği destekle bizionurlandırmıştır. Sayın Valimiz’in Afyon’da göreve başladığı günden bu yanailimizin tanıtımında üstlendiği rol, şehrimizin daha da gelişmesi içinsürdürdüğü gayret gözler önündedir. Sayın Valimiz’e yaptığı çalışmalar dolayısıylaçok teşekkür ediyorum. Ayrıca Spor Kompleksi’ni kullanma talebimize olumlucevap veren Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek’e teşekkür ediyorum. Ayrıcabize maçlarımızda yardımcı olan Emniyet Teşkilatı’na ve İl Emniyet MüdürümüzGürsel Yıldız’a, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz’e, ATSO Spor OyunlarıKomisyonu Üyeleri’ne, organizasyonu düzenleyen Ali Cem Aktaş ve ekibine, anasponsorumuz Öndüç İnşaat’a; Etkinlik Sponsorlarımız Park Afyon, Park HayatHastanesi, Derin Tarım ve Süt Ürünleri ve Kanal 3’e, sponsor olan tümfirmalara; etkinlik ve maçlarımızı duyuran, sayfalarında ve ekranlarında yerveren değerli basın kuruluşları ve emekçilerine ayrı ayrı teşekkürediyorum.  14. ATSO Spor Oyunları’nakatılan ve derece elde eden tüm firmalarımızı da gönülden tebrik ediyor;sizleri tekrar sevgi ve saygı ile selâmlıyorum.”

TÖRENDEÇOCUKLAR MUTLU OLDU

Konuşmalarınardından 14. ATSO Spor Oyunları’nın sponsorlarına, müsabakalarda dereceye eldeeden sporcu ve takımlara il protokolü tarafından ödülleri verildi. Renklianların yaşandığı ödül töreninin en coşkulu kısmı ise Baba-Çocuk Yarışması’nakatılan çocukların ödüllerini alması sırasında yaşandı. Çocuklar, hediyelerinihavaya kaldırarak mutluluklarını paylaştı. ATSO Meclisi’nin en deneyimli üyesiAli İhsan Çiloğlu da, ödül takdim ettiği sırada kısa bir selâmlama konuşmasıyaptı. Tören, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

ANASPONSOR (VARINI YOĞUNU FEDA EDEN)

AhmetÖndüçİnş.Maden Gıda Tur.San.ve Tic A.Ş.

ETKİNLİKSPONSORLARI

AfyonkarahisarValiliği

AfyonkarahisarBelediyesi

AfyonkarahisarEmniyet Müdürlüğü

AfyonkarahisarGençlik ve Spor İl Müdürlüğü

MegaBirlik Tv Radyo Reklamcılık Prodüksiyon Yayıncılık Tic.ve San .A.Ş.

AfyonÖzel Sağlık Hizm.San.ve Tic.A.Ş.(Afyon Özel Park Hayat Hastanesi)

AfyonGirişim AVM ve Hizmet İşletmeciliği A.Ş.(Park Afyon AVM)

AltınayŞekerleme San. ve Tic.A.Ş.

GÖNÜLDENVERENLER SPONSORLARI

AlimoğluMermer Sanayi ve Ticaret A.Ş.

DeltaMermer Madencilik İnş.İth.İhr.A.Ş.

DemmerDemireller Mermer San.veTic.A.Ş.

Serteserİnşaat Gıda San.veTic.Ltd. Şti.

İkbalThermal Hotel &Spa

KorelThermalResortClinic&Spa

NGGüral Afyon Wellness&Spa

ÇORBADATUZUM OLSUN DİYENLER SPONSORLARI

MerdivenciMermer ve İnş.San. Tic.Ltd.Şti.

KarahisarUn-Yem Gıda San.Tic.Ltd.Şti.

Bay-SanBayana Hidrolik Makina San.veTic.Ltd.Şti.

AfyonBatı Özel Eğitim Hizm.İnş.Taah.Tic.Ltd.Şti.

KozaYap Sat Gay.  Değ. ve Dan. Müh.Mim.İnş.Taah.Yapı Denetim İnş.Malz. San.veTic.Ltd.Şti.

DönerkayaMetal San.veTic.Ltd.Şti.

EliteKlima Ve İnş.Dekorasyon San.ve TicLtd.Şti.

EvrenkayaYem ve Tavukçuluk San.Tic.Ltd.Şti.

GülEğlence ve Gıda İnş.Tur. San.veTic.Ltd.Şti.

KanatoğullarıTur.Taş.Tem.GıdaTabildotOto.San.Tic.Ltd.Şti.

KumartaşlıGıda ve Nak.Tic.VeSan.Ltd.Şti.

Mahmutİşisağ

ÖzerKonveyör BandTur.Sanve Tic.A.Ş.

PlatinProdüksiyon Kuyum.Sanve Tic.Ltd.Şti.

SayınPrefabrik İnş.San.ve Tic.A.Ş.

ŞapcıAhşap ve Mobilya San.VeTic.Ltd.Şti

CeylanHafriyat Nak.Tic.VeSan.Ltd.Şti.

GndMühendislik İnş.Taah.San. ve Tic.Ltd.Şti.

MustafaKocaşaban& Nazar Giyim

NÇıracı Ofis Malz.Kırt.Bilg.Tic.Ltd.Şti.

PalmerMermer & Sami Korhan Gülhan

TahirVurgun

AkronesThermalSpa&Conventıon&SpaHotel

ERKEKLER  100.M KOŞU

Birinci:AliAydın /Alimoğlu Madencilik San.Ve Tic. A.Ş.

İkinci: SinanSavaş /Asal Doğaltaş Madencilik San.Tic.Ltd.Şti

Üçüncüsü: AzemBeyak/ÖzgürYapı Elemanları  San. Ve Tic. Aş. AkronesŞubesi

Üçüncüsü:Hüseyin Abdioğulları/Alimoğlu Enerji San.Tic.Ltd.Şti

BAYANLAR  100.M KOŞU

Birinci: EsmaÇorbacı /Alimoğlu Madencilik San.Ve Tic. A.Ş

İkinci: PınarDemirdağ/TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu

Üçüncü: SibelÇangal /Afyonkarahisar Ticaret Ve Sanayi Odası

ERKEKLER 400.M KOŞU

Birinci: SonerÖztekin /Botaş Nehir Boya Emprime San.Tic.Aş.Afyonkarahisar Şubesi

İkinci: FerhatTaş/Korel Elektronik San.veTic .Aş. Afyonkarahisar Şubesi

Üçüncü: HüseyinAbdioğulları/Alimoğlu Enerji San.Tic.Ltd.Şti

BAYANLAR400.M  KOŞU

Birinci:BernaTokman/TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu

İkinci:  Münevver Nilgün Seçen /TOBB Afyonkarahisar KadınGirişimciler Kurulu

ERKEKLER BİLEKGÜREŞİ

Birinci:İsmetTarcan /Özgür Yapı Elemanları  San. VeTic. A.Ş. Akrones Şubesi

İkinci:  Selim Beykaya/Kayalar Sondaj

Üçüncü: TolgaKelebek/Özgür Yapı Elemanları San.veTic.A.Ş. Akrones Şubesi

BAYANLAR BİLEKGÜREŞİ

Birinci:ŞuleTürker/ TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu

İkinci: Pınar Demirdağ /TOBB  Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu

Üçüncü: CananYurteri/Alimoğlu Mermer San.ve Tic. A.Ş.

ERKEKLER PENALTIATIŞI

Birinci:BurakBalkan/Korel Elektronik San.ve Tic. A.Ş.

İkinci:  Eyüp Şahin/Orbis Mermer San ve Tic.Ltd.Şti.

Üçüncü: GürkanÇakır /Mehmet Alimoğlu

BAYANLAR PENALTIATIŞI

Birinci:Münevver Nilgün Seçen/TOBBAfyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu

İkinci: Rabia Güzbey/TOBB Afyonkarahisar KadınGirişimciler Kurulu

Üçüncü:GünayÖztürk /TOBB  Afyonkarahisar  Kadın Girişimciler Kurulu

MASA TENİSİ

Birinci:CenkÖzgen/Afyonkarahisar Barosu

İkinci: Erol Göksu/Özer Konveyör BandTur.San.ve Tic.Aş.

Üçüncü: HamzaMemiş/Afyonkarahisar Valiliği

ERKEKLER DART

Birinci: MustafaAsım Bozca /Telemat Tel. Sist. Elekt. Paz. San.veTic.Ltd.Şti.

İkinci: AhmetKöken /Girişim AVMve Hizmet İşletmeciliği A.Ş.(Park Afyon AVM)

Üçüncü: FatihKarsen/Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası

BAYANLAR DART

Birinci: RabiaGüzbey/ Odak Gazetecilik Medya Bilişim San.Tic.Ltd.Şti.

İkinci:  Berna Tokman/Brn Home Style

Üçüncü: SeldaErgüler/Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası

ERKEKLER TAVLA

Birinci:Abdurrahman Demir/Demirler  MobilyaSan.VeTic.Ltd. Şti.

İkinci: MustafaAsım Bozca /Telemat Tel. Sist. Elekt. Paz. San.VeTic.Ltd.Şti.

Üçüncü: MustafaGül/Afyon Ecza Deposu San.ve Tic. A.Ş.

BAYANLAR TAVLA

Birinci: SeldaErgüler/Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası

İkinci:  Gülay Aşçıoğlu /Bereket Yemek Sanayi

Üçüncü: RabiaGüzbey/Odak Gazetecilik Medya Bilişim San.Tic.Ltd.Şti.

ERKEKLER BOWLİNG

Birinci: EyüpŞahin/ Orbis Mermer San .VeTic.Ltd.Şti

İkinci: UmutMehmetoğlu/Af-İş Danışmanlık Ltd.Şti.

Üçüncü:GüraniGüzbey /Odak Gazetecilik Medya Bilişim San.Tic.Ltd.Şti.

BAYANLAR BOWLİNG

Birinci: RabiaGüzbey/Odak Gazetecilik Medya Bilişim San.Tic.Ltd.Şti.

İkinci: MadenNakl. San.veTic.Ltd.Şti.

Üçüncü: ZeynepÇetinkaya/Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası

AVM ‘DE CURCUNA

Birinci: ÖmerŞahan/Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası

İkinci: Kemal Şaka/ ATSOİktisadi İşletme

Üçüncü: HüseyinObüs/ATSO İş Merkezi

BABA-ÇAMURYARIŞI KATILIMCILARI

Hasan &Zeynep Şenbabaoğlu

İhsan Eren Karşen     

Ahmet Efe Çakar

Mehmet Eker 

Osman Yeşilçayır       .

Hayat   & Hasan Polat Sağdıç

Alp Gürel

Can İşbilir

Rüzgar&Yağmur Takmaz

ÇAMUR BİSİKLET

MehmetSağdıç/Polat Cafe

ERKEKLER HALATÇEKME      

Birinci:     Alimoğlu Madencilik San.veTic .A.Ş.

İkinci:  Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası

Üçüncü:    Alimoğlu Mermer San.ve Tic. A.Ş.

BAYANLAR HALATÇEKME     

Birinci: TOBB Afyonkarahisar  Kadın Girişimciler Kurulu

BASKETBOL          

Birinci:Afyonkarahisar Barosu

İkinci:  Santaş Mermer  Fayans  San.Tic. A.Ş.

Üçüncü: AlimoğluMadencilik San.VeTic.A.Ş.

VOLEYBOL

Birinci:            T.C Ziraat Bankası A.Ş.

İkinci:       Afyon Ecza Deposu San.veTic.A.Ş

Üçüncü:          Afyonkarahisar Valiliği

FUTBOL       

Birinci: DervişoğluMermer San.veTic.Ltd.Şti.

İkinci:Afyonkarahisar Posta İşleme Ve Dağıtım Merkezi Müdürlüğü (PTT)

Üçüncü:Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ)

EN İYİ SEYİRCİÖDÜLÜ

Afyon EczaDeposu San. ve Tic.A.Ş

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri