2023 yılı Şehitler Takvimi yayınlandı

2023 yılı Şehitler Takvimi yayınlandı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından, Valilik ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği katkılarıyla hazırlanan 2023 Yılı Şehitler Takvimi yayınlandı.

 

Vatanımız için en değerli varlığını, canını feda etmiş, Şehitlerimizin ve Gazilerimizin hatıralarını yaşatmak adına hazırladığımız 2023 Şehitler Takvimi, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit aileleri ve gazilerimizin katılımıyla Başkanlık makamında düzenlenen programla tanıtıldı.

 

"ŞEHİT AİLELERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ"

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ederken gazilerimize sağlık ve afiyet diledi. Şehit ailelerimizin her zaman yanlarında olduğunu dile getiren Başkanımız, Her yıl olduğu gibi bu sene de Şehit ve Gaziler Derneğimizle birlikte istişare ederek bu aziz vatanın vatan olması için kanlarıyla canlarıyla mücadele eden Aziz Şehitlerimizi hatırasına ithafen Afyonkarahisar Şehitler Takvimini Şehit ve Gaziler Derneği Başkanımızın talepleri doğrultusunda bastık. Şimdide Şehit ve Gaziler Derneğimize teslim edeceğiz. Cenab-ı Allah güzel ülkemizde gözü olan farklı emeller peşinde koşan ülkenin bölünmez bütünlüğüne kasteden hainlere fırsat vermesin. Ordumuzu ve tüm güvenlik güçlerimize de Cenab-ı Hak güç kuvvet versin diyorum” dedi.

 

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZ

 

Desteklerinden dolayı Başkan Zeybek’e teşekkür eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ise  “Vatan için bayrak için canlarını veren Aziz Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Bizlere düşen görev onların anılarını yaşatmak ve hatıralarını gelecek nesillere aktarmaktır. Bu kapsamda da yaklaşık 13 yıldır Afyonkarahisar Belediyesi tarafından takvimimiz düzenlenip bastırılıp halkımıza, şehit ailelerimize ve gazilerimize dağıtılmakta. Geçen yıldan farkı maalesef 4 resim daha ekledik takvimimize. 2023 yılında Allah'a duamız şudur ki bu takvime yeni resim eklemeyelim. Katkılarından dolayı ilgi alakasından dolayı Sayın Belediye başkanımıza tüm şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına teşekkür ediyorum. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, tedavi gören gazilerimize de Allah'tan sıhhat diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.