Ziraat Bankası DUYURDU: T.C kimlik numarası ile başvuranlara 49.000 TL ödeme hesaplara yatacak

Ziraat Bankası DUYURDU: T.C kimlik numarası ile başvuranlara 49.000 TL ödeme hesaplara yatacak
Ziraat Bankası'ndan 49.000 TL ödeme fırsatı geldi. 11 haneli T.C kimlik numaranızla 49.000 TL ödeme alabilirsiniz. Faiz oranlarında yapılan değişiklik vatandaşı üzmüştü. Pek çok kişi artık kredi kullanma konusunda kararsız kaldı.

11 haneli T.C kimlik numarasına sahip olanlar banka hesaplarına bu ödemeyi alabiliyorlar. Özel kampanya ile herkes 11 gün içerisinde kredi başvurusu yapabilir ve hızlı bir şekilde yapmış olduğu kredi başvurusu ile ödemesini alabilir.

Ziraat Bankası'ndan açıklanan ve emekli vatandaşlara sigortalı çalışanlara sağlanan nakdi destek ödemeleri devam ediyor. Banka hesabınızın olması durumunda Kredi başvurunuz hemen onaylanacaktır . 11 haneli T.C kimlik numaranız üzerinden ihtiyaç kredisi başvurunuzu hemen yapabilirsiniz. Hem banka şubesinden hem de mobil uygulamalar üzerinden başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve 50 bin TL'ye kadar ödemenizi alabilirsiniz.

Gelir Belgesiz Kredi

Emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alanlara verilen bu özel ödeme ile banka hesabınız olduğu sürece rahat edebilirsiniz. 11 gün içerisinde başvurunuzu tamamlamanız durumda gelir belgesi gerekmeksizin Kredi desteğinden yararlanacaksınız. İnternet bankacılığı uygulaması üzerinden kolayca yapabileceğiniz başvuru işlemleriniz ile ödemeniz i kullanabilirsiniz. Hemen başvurun ve onay alan ödemenizi kullanarak hayatınızı kolaylaştırın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.