Yeni Bir Ödeme Duyuruldu! 34.000 Para T.C Kimlik Numaranıza Yatıyor! Hemen E-Devlet'ten Sorgulama Yapın…

Yeni Bir Ödeme Duyuruldu! 34.000 Para T.C Kimlik Numaranıza Yatıyor! Hemen E-Devlet'ten Sorgulama Yapın…
Son dakika hesabınıza ödeme yatmış olabilir. Hesabınıza yatırılan ödemeyi çekmeyi sağlayabilirsiniz. e-devlet üzerinden sorgulama yaparak 34.000 TL parayı hemen alabilirsiniz. İşte detaylar…

Hesabınıza tanımlanmış bir ödeme bulunuyor. e-devlet üzerinden sorgulama yaparak Akbank'ın müşterilerine sağlamış olduğu özel kampanyadan yararlanabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza finansal çözüm sağlamak amacıyla önemli bir adım atıldı. Kimlik numarası son rakamına göre hazırlanan bu özel kampanya vatandaşları rahatlatacak türden. Son rakamı 0, 2, 4, 6, 8 ile biten vatandaşlara özel bir finansal destek oluşturuldu. Bu kampanya ile acil nakit ihtiyacınızı hızlıca karşılayabilir ve ödemenizi hemen kontrol edebilirsiniz. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar…

Kampanya Avantajları Açıklandı

Akbank müşterilerine kolayca başvuru yapabilecekleri özel bir kredi kampanyası hazırladı. Banka şubesine gitmeye gerek kalmadan interaktif yöntemler mobil bankacılık ve müşteri hizmetleri birimlerinden başvuru işlemleri gerçekleştirilebiliyor. Böylece zaman ve yer kaybı yaşamamış oluyorsunuz.

36 ay vadeli olarak hazırlanan bu ödeme 3 aylık ödeme erteleme imkanı ile sağlanıyor. Kampanyadan yararlanarak büyük bir esneklikle ödeme planınızı oluşturabilirsiniz. SMS ile hızlı başvuru yapabileceğiniz bu kredi kampanyası için kredi yazın boşluk bırakın ve T.C kimlik numaranızı girin ödemeniz için SMS yöntemi ile kolayca başvurunuz onaylanmış olacak. Böylece 44-25'e gönderdiğiniz SMS'inize 5 dakika gibi kısa bir süre içerisinde yanıt gelecek.

Kampanyaları Anlık Olarak Takip Edebilirsiniz…

Kredi başvurunuzu resmi internet sitesinden ya da sosyal medya hesapları üzerinden anlık olarak takip edebilme imkanınız bulunuyor. Her an güncel bilgilere erişebilirsiniz. Mobil uygulama ve internet bankacılığı yöntemiyle de kredi başvurusu oluşturulmaktadır. Akbank'tan sağlanan özel kredi kampanyası acilen nakit ihtiyaçlarınız için büyük bir fırsat üstelik zamandan tasarruf sağlayan yöntemlerle başvuru ve işlem sağlayabilirsiniz.

Akbank 7/24 müşterilerine destek sunmaya devam ediyor. Yapacak olduğunuz başvuru işlemi ile siz de hemen bu kredi kampanyasından yararlanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.