Vakıfbank'tan Emeklilere 17.450 TL Promosyon! İşte Koşullar...

Vakıfbank'tan Emeklilere 17.450 TL Promosyon! İşte Koşullar...
Vakıfbank'tan emekli vatandaşlara yönelik 17.450 TL promosyon! VakıfBank, emekli vatandaşlara sunmuş olduğu cazip promosyon fırsatları ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank, şu sıralar emekli vatandaşların gözdesi oldu.

VakıfBank, emekli müşterilerinin refah seviyelerini arttırmayı ve daha fazla emekli müşteri çekmeyi amaçlayarak yeni bir promosyon kampanyasına imza attı. Kasım ayından itibaren emeklilerin refah payını arttırmayı hedefleyen bankalar arasında promosyon savaşı kızışmakta. Vakıfbank, sunmuş olduğu bu promosyon ile rakiplerine epey bir fark atacak gibi duruyor.

Vakıf Bankası emekli vatandaşlara yönelik 17.450 TL emeklilik promosyonu sunacağını duyurdu. Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrasında duyurmuş olduğu emeklilere bir kereliğine mahsus olarak 5.000 TL ikramiye müjdesi sonrası Vakıfbank'ta emeklilere dev bir promosyon müjdesi duyurdu. Böylelikle emekli vatandaşlar, Kasım ayında paraya para demeyecek. Emekli vatandaşlar hem aylıklarını hem promosyonlarını hem de ikramiye alarak Kasım ayında maddi anlamda rahat bir süreç yaşayacaklar. Maaşlarını 3 yıl boyunca Vakıfbank'tan alacağına dair taahhüt veren emekliler bu promosyona sahip olabilecekler. Ayrıca emekli vatandaşlar, VakıfBank'ın emeklilere yönelik hazırlamış olduğu diğer kampanyalardan da yararlanabilecekler.

Emeklilerin Yüzü Gülecek!

Emekli vatandaşlar için Kasım ayı maddi anlamda çok rahat geçecek. Vakıfbankası'nın promosyon haberi sonrası demek oluyor ki Kasım ayı emekliler için büyük bir maddi rahatlama getirecek. Çünkü emekli vatandaşlar, Kasım ayında hem emekli maaşlarını hem 17.450 TL promosyon hem de 5.000 TL'lik ikramiye alacaklar. Yani Kasım ayı emekli vatandaşlar için para ayı olacak. VakıfBank'ın sunmuş olduğu bu promosyon ödemesinden faydalanmak isteyenlerin kendilerine en yakın Vakıfbank şubesine giderek maaşlarına VakıfBank'a taşımaları gerekmektedir. Ayrıca maaşınızı 3 yıl boyunca Vakıfbank'tan alacağınıza dair bir söz de vermeniz gerekiyor. Emeklilerin uzun zamandır büyük bir merakla beklediği emekli aylığına zam haberi henüz verilmemiş olsa da en azından Kasım ayında Avrupa standartlarında ekonomik anlamda ufak çaplı bir emeklilik hayali yaşanacak gibi duruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.