Teşkilat Dizisinde Bir Ayrılık Daha! O Oyuncunun Ölümü Herkesi Üzecek…

Teşkilat Dizisinde Bir Ayrılık Daha! O Oyuncunun Ölümü Herkesi Üzecek…
TRT ekranlarının vazgeçilmez yapımlarından biri haline gelen Teşkilat günü ve saatinde sıkı bir takipçi kitlesi tarafından takip ediliyor. Dİzi kadrosunda yer alan bir oyuncunun diziye veda edeceği ortaya çıktı. Peki o isim kim?

TRT ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi önemli bir ayrılığa ev sahipliği yapacak. Herkesi üzecek bu ayrılık kimin için söz konusu oldu? TRT 1'in popüler dizisi Teşkilat pazar günü ekran karşısına çıkıyor. Dizi başarılı oyunculuklar ve etkili hikayesiyle dikkatleri üzerine çekti. Özellikle Deniz Baysal'ın canlandırmış olduğu Zehra karakteri izleyiciden tam not alıyordu ve yoğun ilgi görüyordu. Ancak Zehra karakteri diziye veda etti ve bu veda sonrasında da Zehra karakterinin dizi kadrosuna katılacağı söylenmeye başladı. Peki, Zehra nasıl biri? Deniz Baysal Yurtçu karakterini canlandıran Zehra karakterini özellikleri ne?

Vatanını seven ve vatanına bağlılığı, mesleğine sadıklığı ile dikkat çeken Zehra karakteri aynı zamanda kızına olan derin sevgisi ile de biliniyor. Şüphelerini takip eden bir karakter olarak izleyici tarafından tanımlanıyor. Başarılı oyuncunun özel hayatı ve yaşamı da merak ediliyor.

Deniz Baysal Yurtçu Özel Hayatı

Deniz Baysal Yurtçu 5 Nisan 1991 İzmir Karşıyaka'da dünyaya geldi. Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde üniversite eğitimini tamamladı. Daha sonrasında İzmir'de tiyatro ile sanat hayatına başladı. Televizyon dünyasında ilk adımını “Bitmeyen Şarkı” adlı diziyle atan oyuncu zaman içinde pek çok başarılı projede yer aldı. 2019 yılında Barış Yurtçu ile hayatını birleştirdi. Teşkilat dizisinde Zehra karakterini canlandıran oyuncu 172 santimetre boyunda ve 55 kilogram ağırlığındadır. Aynı zamanda oyuncu Koç burcudur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.